Με αυτήν τη value for money κρέμα ματιών θα σβήσεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου!

Δες που θα τη βρεις και πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Ανήκεις σε εκείνες που είτε δεν κοιμούνται επαρκώς είτε ακόμη και με 8 ώρες ύπνου ξυπνούν με κουρασμένο βλέμμα και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια δεν είσαι η μόνη αφού πολλές γυναίκες έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Εάν λοιπόν όλα αυτά σου μοιάζουν γνώριμα μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι γι' αυτό δίνοντας έμφαση στη στοχευμένη φροντίδα. Σε αυτό θα σε βοηθήσει η κατάλληλη κρέμα ματιών, η οποία χάρη στην εξειδικευμένη σύνθεσή της θα σβήσει τα σημάδια της κούρασης από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών σου χαρίζοντας σου ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. (δες και εάν τα καλαμάκια μπορούν να προκαλέσουν ρυτίδες στο πρόσωπο και τι λένε οι ειδικοί γι' αυτό)

Ποιά κρέμα ματιών να επιλέξεις για να σβήσεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια;

Σίγουρα η επιλογή της κρέμας ματιών έχει να κάνει με τις ανάγκες και τον τύπο της επιδερμίδας σου. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο εάν ταλαιπωρήσαι με μαύρους κύκλους και οιδήματα προτίμησε μια δραστική σύνθεση με συστατικά που θα καταπραΰνουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών χαρίζοντας θρέψη και βαθιά ενυδάτωση. Με αυτόν τον τρόπο θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα παραπάνω προβλήματα. Μια τέτοια αποτελεσματική σύνθεση, η οποία μάλιστα έχει ξεχωρίσει στην κατηγορία της συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές είναι και η Origins Ginzing Refreshing Eye Cream.

eyecream_woman
Unsplash

Μάθε περισσότερα για την κρέμα ματιών

Η Origins Ginzing Brightening Eye Cream είναι μια αναζωογονητική κρέμα ματιών που φωτίζει και αναζωογονεί το βλέμμα μειώνοντας τα σημάδια της κούρασης μέσα από μια φρέσκια, φωτεινή και ξεκούραστη όψη. Στην πολύτιμη σύνθεσή της περιέχονται μοναδικά συστατικά όπως κόκκοι καφέ, Panax Ginseng και βιταμίνη C, που μειώνουν την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων κάτω από τα μάτια.

origins_ginseng

Σε όλα αυτά πρόσθεσε τις φωτεινές μεταλλικές χρωστικές της που φωτίζουν άμεσα την περιοχή κάτω από τα μάτια καθώς και το υαλουρονικό οξύ και το έλαιο από σπόρους καφέ της σύνθεσης που συμβάλλουν στην ενυδάτωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Η κρέμα ενδείκνυται για κάθε τύπο επιδερμίδας, ενώ θα τη βρεις στην τιμή των 25,16 ευρώ στα Sephora.