Με αυτό τον ορό νύχτας - που έχει και τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία του - θα αποκτήσεις ομοιόμορφο & φωτεινό δέρμα χωρίς κηλίδες!

Κοστίζει μόλις 15 ευρώ!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Ενώ εσύ κοιμάσαι η επιδερμίδα σου το βράδυ επιδιορθώνεται. Γι' αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό, λίγο πριν πέσεις για ύπνο, να χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας που θα περιποιηθούν το δέρμα σου σε βάθος βοηθώντας το να επανακτήσει τη χαμένη λάμψη του.

Ένα πολύτιμο και ευεργετικό συστατικό που πρέπει να περιέχει το προϊόν που θα επιλέξεις για τη νυχτερινή σου φροντίδα είναι και η βιταμίνη C, η οποία είναι γνωστή για τα οφέλη της στην επιδερμίδα σου. Που θα τη βρεις; Στον ορό νύχτας Garnier, SkinActive Vitamin C Brightening Νight Serum, ο οποίος θα γίνει ο νυχτερινός σου σύμμαχος καθώς καταπολεμά τις κηλίδες και χαρίζει ομοιόμορφη όψη, ενώ εσύ κοιμάσαι, συγκεντρώνοντας παράλληλα τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία του. (δες και τη value for money κρέμα ματιών με την οποία θα σβήσεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου)

Μάθε περισσότερα για τον ορό νύχτας που χαρίζει ομοιόμορφο δέρμα χωρίς κηλίδες

Πρόκειται για ένα serum νύχτας που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα. Το Garnier SkinActive Vitamin C Brightening Νight Serum είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ενώ ενδείκνυται για την κουρασμένη, θαμπή και άτονη καθώς τη φωτίζει. H πολύτιμη σύνθεσή του, η οποία περιέχει 10% καθαρή βιταμίνη C προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση θωρακίζοντας και προστατεύοντας αποτελεσματικά το δέρμα σου. Επιπλέον, βοηθά τη θαμπή επιδερμίδα να επανακτήσει τη λάμψη της κατά τη διάρκεια του ύπνου, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει σε βάθος χαρίζοντας βαθιά θρέψη. Θα τον βρεις στην τιμή των 15 ευρώ.

garnier_serum

Το how to της εφαρμογής

Χρησιμοποίησε τον ορό το βράδυ εφαρμόζοντας 3-4 σταγόνες σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα αφού απορροφηθεί καλά ο ορός εφάρμοσε μια ιδέα από την ενυδατική σου κρέμα για το επόμενο βήμα της ρουτίνας περιποίησής σου. ¨Ετσι, θα σφραγίσεις τη δράση σου ακόμη καλύτερα.