5 ενυδατικές κρέμες για να προστατέψεις την επιδερμίδα σου από το κρύο!

Έτσι θα θωρακίσεις το δέρμα σου το χειμώνα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Κρύο, καιρός για δυο και καιρός για εντατική φροντίδα για την επιδερμίδα σου. Πως θα το κάνεις αυτό; Επιλέγοντας πλούσιες ενυδατικές συνθέσεις που θα δώσουν βαθιά θρέψη στο πρόσωπό σου προκειμένου να διατηρήσει τα επίπεδα υγρασίας του ακόμη και όταν η χαμηλές θερμοκρασίες χτυπούν κόκκινο.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5 ενυδατικές φόρμουλες που χάρη στα πολύτιμα συστατικά τους θα προσφέρουν στην επιδερμίδα σου άμεση ενυδάτωση από την πρώτη κιόλας εφαρμογή αποτρέποντας τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες. (δες και τον ορό νύχτας - που έχει και τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία του - με τον οποίο θα αποκτήσεις ομοιόμορφο & φωτεινό δέρμα χωρίς κηλίδες)

Δες τις 5 ενυδατικές κρέμες που θα θωρακίσουν το δέρμα σου από το κρύο του χειμώνα

Ανακάλυψε τη σύνθεση που σου ταιριάζει και εμπλούτισε με αυτήν την χειμερινή ρουτίνα ομορφιάς σου για να προστατέψεις το πρόσωπό σου από το κρύο του χειμώνα.

Ενυδατική κρέμα προσώπου & λαιμού, Moisturizing Plush Cream, Frezyderm (στα Φαρμακεία)

Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στα 3 επίπεδα της επιδερμίδας, χάρη στο σύμπλεγμα 3 τύπων υαλουρονικού οξέος διαφορετικού βάρους και διαδερμικής διαβατότητας, τα φυτικά εκχυλίσματα και τα ενεργά συστατικά σύκου που περιέχει. Μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα σας που προστατεύει το DNA του δέρματος από το οξειδωτικό stress.

frezyderm_cream

Ενυδατική κρέμα για την ξηρή επιδερμίδα, Moisturising Cream, CeraVe (στα Φαρμακεία)

Eίναι μια πλούσια, μη λιπαρή κρέμα, με 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ, που προσφέρει ενυδάτωση όλη την ημέρα, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού.

cerave_cream

Eνυδατική κρέμα, Skin Naturals, Hyaluronic Aloe Jelly, Garnier

Περιέχει 96% συστατικά φυσικής προέλευσης μέσα από μια εξαιρετικά απολαυστική υφή τζελ. H βιολογική αλόη, ενυδατώνει εντατικά και δροσίζει την επιδερμίδα, ενώ το υαλουρονικό Οξύ φυσικής προέλευσης, "κλειδώνει" την υγρασία και τονώνει την επιδερμίδα.

garnier_hyaluronicream

Eνυδατική κρέμα για ξηρές επιδερμίδες, Skin Moisture 24H Cream, Bioten

Xαρίζει ενυδάτωση μακράς διάρκειας αφήνοντας το δέρμα απαλό και χωρίς γυαλάδες. Η φόρμουλά της είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα βαμβακιού, προερχόμενο από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής, πλούσιο σε πρωτεΐνες και μέταλλα που θρέφουν αποτελεσματικά το δέρμα προλαμβάνοντας τους ερεθισμούς.

bioten_moisturecream

Κρέμα εντατικής θρέψης, Nutritic Intense Riche, La Roche Posay (στα Φαρμακεία)

Πλούσια κρέμα που προστατεύει και αναδομεί εντατικά το ξηρό έως πολύ ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Ακόμη μειώνει τα συμπτώματα της αίσθησης τραβήγματος και καύσου.

larocheposay_hydra