Oι 5 καλύτερες & πιο οικονομικές κρέμες με νιασιναμίδη για λαμπερή επιδερμίδα μετά τα 40!

Δες που θα τις βρεις & πόσο κοστίζουν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Παρότι η νιασιναμίδη δεν είναι ακριβώς ένα νέο συστατικό στον πλανήτη της κοσμητολογίας φαίνεται ότι συνεχίζει να απασχολεί ακόμη και σήμερα την επιστημονική κοινότητα εξαιτίας των πολύτιμων και ευεργετικών της δράσεων για την επιδερμίδα.

Και αυτό γιατί φωτίζει το δέρμα, καταπραϋνει την ερυθρότητα, ενώ ακόμη μειώνει τους διεσταλμένους πόρους και την υπερ-μελάγχρωση προσφέροντας μια υγιή και ομοιόμορφη όψη γεμάτη ζωντάνια και λάμψη. Ακόμη, εάν ψάχνεις για ένα συστατικό που θα προστατέψει το δερματικό φραγμό της επιδερμίδας σου διατηρώντας τα επίπεδα υγρασίας της τότε η νιασιναμίδη θα σου δώσει και εδώ τη λύση. (δες και 7 τρόποι για να αναπληρώσεις φυσικά το κολλαγόνο στο δέρμα σου & να διατηρήσεις το πρόσωπό σου νεανικό)

Μάθε περισσότερα για τη νιασιναμίδη που χαρίζει-μεταξύ άλλων- μια λαμπερή επιδερμίδα

Τα οφέλη της νιασιναμίδης είναι πολλά καθώς βελτιώνει σημαντικά την όψη στο δέρμα σου, ενώ ακόμη το φωτίζει επανακτώντας τη χαμένη λάμψη του. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι:

  • Μειώνει τους διευρυμένους πόρους του δέρματος θωρακίζοντάς το από τις εξωτερικές επιθέσεις.
  • Καταπολεμά τις καφέ κηλίδες και εμποδίζει τη δημιουργία νέων δυσχρωμιών μέσα από έναν ομοιόμορφο τόνο.
  • Προσφέρει αντιγηραντική και αντιφλεγμονώδη δράση, που την κάνει ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα που κοκκινίζει με το παραμικρό.

Δες 4+1 οικονομικές κρέμες με βασικό συστατικό τη νιασιναμίδη

Ψάξαμε και βρήκαμε 5 value for money κρέμες προσώπου, οι οποίες περιέχουν στην πολύτιμη φόρμουλά τους, τη νιασιναμίδη. Πάρε μια μικρή γεύση...

Ενυδατική κρέμα που χαρίζει άμεσα λάμψη, Ginzing Energizing Gel Cream Caffeine + Niacinamide, Origins, €30 (atticadps.gr)

origins_ginzing

Κρέμα ημέρα κατά της χαλάρωσης και της θαμπής όψης της επιδερμίδας στην εμμηνόπαυση, Neovadiol Replenishing Anti-Sagginess Day Cream, Vichy, €41,18 (στα Φαρμακεία)

neovadiol_vichy

Κρέμα νύχτας με ρετινόλη & νιασιναμίδη, Revitalift Laser, L'Oreal Paris, €26,35 (στα καταστήματα καλλυντικών)

loreal_revitalift_niacinamide


Kρέμα ημέρας για ομοιόμορφο και άμεσα πιο φωτεινό τόνο, Vinoperfect Instant Brightening Moisturizer, Caudalie, €29,83 (στα Φαρμακεία)

caudalie_vinoperfect


Κρέμα σε μορφή τζελ για τη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς σου, Instant Reset Brightening Overnight Recovery Gel-cream with niacinamide, Fenty Skin, €41,95 (στα Sephora)

fentyskin