Αυτή η κρέμα χεριών κοστίζει κάτω από 3 ευρώ και έχει τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία της!

Έτσι θα βάλεις φρένο σε ξηρότητα και σκασίματα!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

To κρύο, οι χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και η υγρασία του χειμώνα ταλαιπωρούν τόσο την επιδερμίδα και τα μαλλιά όσο και τα χέρια δημιουργώντας ξηρότητα, αφυδάτωση και σε κάποιες περιπτώσεις και ανεπιθύμητα σκασίματα.

Ωστόσο το να βάλεις τέλος σε όλα αυτά δεν θέλει κόπο μόνο τρόπο μαζί με το κατάλληλο προϊόν, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η κρέμα χεριών, η οποία θα τα θρέψει σε βάθος χαρίζοντας τους σούπερ ενυδάτωση αποτρέποντας τυχόν ρωγμές και σκασίματα.

Ψάχνοντας λοιπόν για την καλύτερη κρέμα στην κατηγορία της ανακαλύψαμε την κρέμα χεριών της Neutrogena με Norwegian Formula, η οποία πραγματικά ξεχωρίζει τόσο για την πολύτιμη και ευεργετική της σύνθεση όσο και για τις θετικές κριτικές που έχει συγκεντρώσει από χρήστες που την εφαρμόζουν χρόνια τώρα. (δες και τα 5 καλύτερα & πιο οικονομικά body scrubs για απαλό, βελούδινο και αναζωογνημένο δέρμα)

Ποια είναι η κρέμα χεριών με τιμή κάτω από 3 ευρώ που έχει τις καλύτερες κριτικές;

Με πάνω από από 3.500 θετικές κριτικές που της δίνουν πέντε αστέρια στη δημοφιλή πλατφόρμα της Amazon, η κρέμα χεριών της Neutrogena πραγματικά αποτελεί ένα must προϊόν για τη φροντίδα των χεριών σου που θα σου χαρίσει άμεσα θρέψη και ενυδάτωση αφήνοντας μια απαλή και βελούδινη όψη.

handcreamwoman
Unsplash

Μάθε περισσότερα για την κρέμα χεριών που προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση

Η Neutrogena Hand Cream, είναι μια κρέμα χεριών, η οποία είναι ιδανική για τα ξηρά και σκασμένα χέρια. Χάρη στην πλούσια σύνθεσή της με γλυκερίνη ανακουφίζει την ευαίσθητη περιοχή των χεριών, ενώ ακόμη την προστατεύει θωρακίζοντάς τη από το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα. Με αυτόν τον τρόπο τα θωρακίζει από την ξηρότητα, την αφυδάτωση αλλά και τα σκασίματα.

neutrogena_handcream

Θα χρειαστείς μόνο μια μικρή ποσότητα την οποία θα απλώσεις γενναιόδωρα στα χέρια σου προκειμένου να τα ενυδατώσεις και να τα θρέψεις σε βάθος. Ακόμη θα τα ανακουφίσει από τα σκασίματα αφήνοντάς τα λεία και απαλά μέσα από ένα διακριτικό άρωμα. Θα τη βρεις με τιμή που ξεκινά από 2,88 ευρώ.