Με αυτό το λάδι προσώπου με ρόδι θα αποκτήσεις μια σφριγηλή επιδερμίδα - Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ & είναι ιδανικό εάν είσαι 40+

Ανακάλυψε τα πολύτιμα οφέλη του

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Σχεδιασμένο για να ενυδατώνει, να θρέφει αλλά και να φωτίζει την επιδερμίδα το Firming Facial Oil της Weleda, αποτελεί ένα value for money έλαιο προσώπου, το οποίο έχει και μερικές από τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία του σε ό,τι αφορά την αποτελεσματικότητά του.

Μάλιστα, η ευεργετική και πλούσια σύνθεσή του, είναι ιδανική για το ώριμο δέρμα, που έχει ανάγκη από πιο στοχευμένη φροντίδα μέσα από έξτρα ενυδάτωση και θρέψη. Δεν είναι τυχαίο που τόσο το συγκεκριμένο έλαιο όσο και η κρέμα της ίδιας σειράς είναι από τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς των Julia Roberts, Adele, Victoria Beckham, Emily Ratajkowski και Hailey Bieber, οι οποίες λατρεύουν το brand για τη φιλοσοφία αλλά και για τις υπέροχες συνθέσεις του. (δες και όλα αυτά που πρέπει να προσέξεις όταν μπεις στα πρώτα άντα για να δείχνει σαν 30άρα)

Λίγα λόγια για το λάδι προσώπου που κοστίζει κάτω από 30 ευρώ & είναι ιδανικό για γυναίκες 40+

To συσφικτικό έλαιο προσώπου Firming Facial Oil της Weleda περιέχει 8 προσεκτικά επιλεγμένα βιολογικά έλαια μεταξύ των οποίων: ρόδι, βερίκοκο, αβοκάντο, αργκάν κ.λπ. που θρέφουν σε βάθος την επiδιερμίδα και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα σημάδια της γήρανσης πάνω στο δέρμα σου.

έλαιο προσώπου weleda

Σημείωσε ότι η ευεργετική του σύνθεση με πολύτιμο οργανικό έλαιο από σπόρους ροδιού, έχει αντιοξειδωτική δράση, ενώ παράλληλα ενισχύει τη λάμψη και τη φωτεινότητα του προσώπου προσφέροντας μια σφριγηλή και ελαστική όψη. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας αφήνοντας ένα υπέροχο διακριτικό άρωμα.

Πως να το εφαρμόσεις σωστά

Άπλωσε προσεκτικά 3-4 σταγόνες από το έλαιο σε νωπό αλλά καθαρό πρόσωπο- στο οποίο δεν έχουν μείνει υπολείμματα μακιγιάζ-, σε ντεκολτέ και στο λαιμό. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με μια κρέμα ημέρας ή νύχτας. Ακόμη μπορεί να εφαρμοστεί και ως βάση για το μακιγιάζ σου. Θα το βρεις online με τιμή που ξεκινά από 29,30 ευρώ.