Aυτές είναι οι 5 καλύτερες & πιο οικονομικές κρέμες ματιών με υαλουρονικό οξύ για νεανικό & φωτεινό βλέμμα!

Δες ποιες είναι & πόσο κοστίζουν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τα μάτια είναι μια από τις ευαίσθητες περιοχές του προσώπου που θέλει ειδική φροντίδα προκειμένου να διατηρήσει τη νεανικότητά και τη φωτεινότητά του. Παρόλα αυτά, πολύ συχνά οι μαύροι κύκλοι, οι σακούλες, τα οιδήματα αλλά και οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες ενδέχεται να κάνουν το βλέμμα να δείχνει πιο θαμπό, άτονο κουρασμένο και εμφανώς πιο γερασμένο.

Σε αυτό έρχεται να δώσει τη λύση η κατάλληλη περιποίηση με τη δύναμη ενός πολύτιμου συστατικού, που δεν είναι άλλο από το υαλουρονικό οξύ. Λόγω των πολύτιμων ιδιοτήτων του το δημοφιλές αυτό συστατικό που περιέχεται σε πολλά προϊόντα περιποίησης, μεταξύ των οποίων και στις κρέμες ματιών, προσφέρει ενυδάτωση και βαθιά θρέψη στο δέρμα, ενώ ακόμη μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες χαρίζοντας μια λεία και σφριγηλή όψη απαλλαγμένη από μαύρους κύκλους και σακούλες. (δες και το λάδι προσώπου με ρόδι που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια σφριγηλή επιδερμίδα - Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ & είναι ιδανικό εάν είσαι 40+)

Δες τις 5 top και πιο οικονομικές κρέμες ματιών με υαλουρονικό οξύ για να πεις αντίο σε μαύρους κύκλους και ρυτίδες

Ψάξαμε και βρήκαμε 4+1 κρέμες ματιών, που υπόσχονται, χάρη στο ευεργετικό υαλουρονικό οξύ της σύνθεσής τους να σου χαρίσουν ένα λαμπερό και νεανικό βλέμμα χωρίς ατέλειες. Πάρε μια μικρή γεύση...

γυναίκα εφαρμόζει μια κρέμα ματιών
Shutterstock

Κρέμα ματιών, Hyaluronic Eye Cream, Mario Badescu, €21,50 (Hondos Center)

Η πολύτιμη σύνθεσή της περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό τριών συστατικών: υαλουρονικού οξέος, αλόης και εκχυλίσματος eyebright που μειώνουν λεπτές γραμμές, οιδήματα και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια φωτίζοντας το βλέμμα.

κρέμα ματιών mario badescu

Κρέμα ματιών, Revitalift Filler ΗΑ, L'Oreal Paris, €15,80

Περιέχει υψηλή συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος στοχεύοντας στην απώλεια όγκου στην περιοχή από την εσωτερική γωνία των ματιών μέχρι τα ζυγωματικά.

κρέμα ματιών loreal

Kρέμα ματιών με υαλουρονικό οξύ, Tzimas Cosmetics, €9,80 (tzimas-cosmetics.gr)

Mε 3 τύπους υλουρονικού δρα ενάντια στις λεπτές γραμμές, στους μαύρους κύκλους και στα σημάδια του χρόνου στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

κρέμα ματιών tzimas

Αντιρυτιδική φροντίδα για τα μάτια, Hyalu B5 Eyes, La Roche Posay, €23,09 (στα Φαρμακεία)

Η ευεργετική της σύνθεση περιέχει 2 τύπους υαλουρονικού οξέος και βιταμίνη Β5 που λειαίνουν και επανορθώνουν την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια.

κρέμα ματιών la roche posay

Φροντίδα ματιών για λαμπερό βλέμμα, Mineral 89 Skin Booster Eyes, Vichy, €19,02 (στα Φαρμακεία)

Με 89% ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy, υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης και καθαρή καφεΐνη λειαίνει τις λεπτές γραμμές, χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση, μειώνει μαύρους κύκλους και σακούλες και φωτίζει το βλέμμα.

κρέμα ματιών vichy