Aυτή η πολυτελής ενυδατική κρέμα με χρώμα-κοστίζει κάτω από 31 ευρώ- θα γίνει «ένα» με το δέρμα σου!

Δες ποια είναι & πού θα τη βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τι θα έλεγες εάν υπήρχε μια κρέμα προσώπου που ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα προσφέροντας σου μια ομοιόμορφη κάλυψη που γίνεται ένα με το δέρμα σου; Η ενυδατική κρέμα με χρώμα Vinocrush της Caudalie υπόσχεται ότι προσφέρει όλα αυτά μέσα από μια ανάλαφρη σύνθεση, η οποία περιποιείται την επιδερμίδα, καλύπτει ατέλειες όπως λεπτές γραμμές, κηλίδες ή κοκκινίλες και αφήνει ένα ομοιόμορφο φωτεινό φινίρισμα στο πρόσωπό σου. (δες και τις 5 καλύτερες & πιο οικονομικές κρέμες ματιών με υαλουρονικό οξύ για νεανικό & φωτεινό βλέμμα)

Πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα με χρώμα που συνδυάζει την περιποίηση της επιδερμίδας και το μακιγιάζ σε ένα προϊόν. Η υπόλευκη σύνθεσή της αναμειγνύεται τέλεια με την επιδερμίδα σου κατά τη διάρκεια της εφαρμογής δημιουργώντας αμέσως το δεύτερο εφέ στο δέρμα σου, που είναι απόλυτα φυσικό και καλύπτει κάθε ατέλεια. Έτσι, η επιδερμίδα είναι σωστά ενυδατωμένη μέσα από έναν ομοιόμορφο φωτεινό τόνο που ακτινοβολεί λάμψη και ζωντάνια.

Δες την πολυτελή ενυδατική κρέμα με χρώμα που θα γίνει «ένα» με το δέρμα σου

Η πολύτιμη σύνθεση της Skin Tint Vinocrush της Caudalie περιέχει, μεταξύ άλλων υαλουρονικό οξύ, βιολογικό νερό σταφυλιού και νιασιναμίδη. Χάρη σε αυτά τα ευεργετικά συστατικά χαρίζει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, η οποία δείχνει ακόμη πιο φωτεινή. Ακόμη προσφέρει έναν ομοιόμορφο τόνο στο πρόσωπο μια κατά τη διάρκεια της εφαρμογής οι ενθυλακωμένες χρωστικές φυσικής προέλευσης της φόρμουλας γίνονται ένα με την επιδερμίδα σου αφήνοντας μια απόλυτα ταιριαστή φωτεινή απόχρωση, που είναι πολύ κοντά στο φυσικό σου τόνο.

κρέμα με χρώμα caudalie

Το how to της εφαρμογής

Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα με τα δάκτυλά σου σε πρόσωπο και λαιμό. Απλώνοντάς τη από λευκή σιγά-σιγά θα πάρει ένα υπέροχο χρώμα χαρίζοντας στο δέρμα σου έναν ομοιόμορφο και φυσικό τόνο. Εάν θέλεις πιο ελαφριά κάλυψη μπορείς αναμείξεις μια ιδέα από την Skin Tint Vinocrush με την κρέμα ημέρας σου.

Θα τη βρεις στην τιμή των 30,50 ευρώ στα Φαρμακεία & σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.