Βρήκαμε το viral skincare προϊόν -σε σταγόνες- για λαμπερή επιδερμίδα που «τρεντάρει» τώρα στο TikTok!

Ποιο είναι, που θα το βρεις και πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Η λαμπερή επιδερμίδα που ακτινοβολεί ζωντάνια και φωτεινότητα είναι ο διακαής πόθος σχεδόν όλων των γυναικών, που λατρεύουν μια υγιή και φυσική όψη χωρίς γυαλάδες. (δες και την ενυδατική κρέμα που κοστίζει κάτω από 23 ευρώ & αφήνει το δέρμα απαλό σαν βελούδο)

Έτσι, κάθε φορά που οι φανατικοί χρήστες του TikTok παθιάζονται με ένα προϊόν λάμψης είναι πολύ φυσικό αυτό να γίνεται αμέσως viral, όπως άλλωστε έγινε και με την περίπτωση του B-Goldi Bright Drops της Drunk Elephant, ενός υβριδικού προϊόντος φροντίδας σε σταγόνες.

Το συγκεκριμένο προϊόν περιποίησης χάρη στα πολύτιμα συστατικά, που περιέχει, φροντίζει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντας μια απίστευτη λάμψη χωρίς ωστόσο να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Πρόσθεσε ότι στα θετικά του είναι η εύκολη εφαρμογή χάρη στην ανάλαφρη υφή και βελούδινη υφή του.

Δες περισσότερα για το viral skincare προϊόν για λαμπερή επιδερμίδα που κάνει θραύση στο TikTok

Το B-Goldi Bright Drops της Drunk Elephant είναι ένας ορός σε σταγόνες που ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας και θωρακίζει τον επιδερμικό φραγμό. Περιέχει νιασιναμίδη, διγλυκοζυλογαλλικό οξύ και εκχύλισμα φύλλων μουριάς που χαρίζουν ένα διακριτικό χρυσαφένιο χρώμα στο πρόσωπο, χωρίς να είναι υπερβολικό ή να γυαλίζει.


drunk elephant oil

Ακόμη, τα πολύτιμα συστατικά της φόρμουλας, που δεν περιέχει αιθέρια έλαια, σιλικόνες και άρωμα, μειώνουν την υπερ-μελάγχρωση, τις σκούρες κηλίδες και τα σημάδια της ακμής στην επιδερμίδα βελτιώνοντας σημαντικά την όψη της. Παράλληλα, οι χρωστικές που αντανακλούν ήπια το φως αναζωογονούν τη θαμπή επιδερμίδα, χωρίς να αφήνουν ίχνος λιπαρότητας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, στήθος, πόδια ή σε οποιοδήποτε σημείο θέλεις να προσθέσεις μια ξεχωριστή πινελιά λάμψης.

To how to της εφαρμογής

Ανακίνησε καλά πριν από την εφαρμογή. Στη συνέχεια πρόσθεσε μια ή περισσότερες σταγόνες σε έναν ορό, έλαιο ή και κρέμα για να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου λάμψη, φωτεινότητα και αντιοξειδωτική προστασία. Θα το βρεις στην τιμή των 38,95 ευρώ στα Sephora.