Aυτές είναι οι καλύτερες & πιο αποτελεσματικές αντιγηραντικές θεραπείες προσώπου για νεανική επιδερμίδα μετά τα 40!

Βρες αυτήν που καλύπτει τις ανάγκες σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η αισθητική ιατρική τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πραγματικά άλματα προόδου σε ό,τι αφορά τη φροντίδα της ώριμης επιδερμίδας, μετά τα 40, μέσα από καινοτόμες και πρωτοποριακές μη-επεμβατικές θεραπείες προσώπου που μπορεί να αντιστρέψουν πραγματικά το χρόνο και να σβήσουν αρκετά χρόνια από το δέρμα σου.

Έτσι, στη φαρέτρα της θα βρεις πλέον μια πλούσια γκάμα με skin treatments για κάθε τύπο επιδερμίδας, που καλύπτουν κάθε εξειδικευμένη ανάγκη. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις 4 καλύτερες μη-επεμβατικές θεραπείες που υπόσχονται να σου χαρίσουν μια νεανική επιδερμίδα χωρίς ατέλειες. (δες πώς θα επιβραδύνεις την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας που ξεκινά ήδη από τα 20)

Δες τις καλύτερες αντιγηραντικές θεραπείες προσώπου για νεανική & λαμπερή επιδερμίδα μετά τα 40

  • Διόρθωσε λεπτές γραμμές και ρυτίδες με ενέσιμα νευροτοξίνης όπως το Botox και το Dysport. Μέσα από τις συγκεκριμένες ενέσιμες θεραπείες θα βελτιωθούν αισθητά οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες του προσώπου σου σε δύσκολα σημεία όπως: γύρω και κάτω από τα βλέφαρα, στο μέτωπο αλλά και στο περίγραμμα των χειλιών προσφέροντας άμεσα μια νεανική όψη, μέσα από 1 μόνο συνεδρία.

γυναίκα κάνει θεραπεία προσώπου στο ινστιτούτο
Unsplash

  • Βελτίωσε το περίγραμμα του προσώπου σου κάνοντας «γλυπτική» με Sculptra. Πρόκειται για ένα ενέσιμο βιοσυμβατό και βιοδιασπώμενο ενέσιμο υλικό που δημιουργεί κυτταρική ανανέωση και βελτιώνει σημαντικά το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνοντάς το. Ακόμη συμβάλλει στη φυσική παραγωγή του κολλαγόνου προκειμένου να αποκτήσεις μια νεανική επιδερμίδα χωρίς ατέλειες.
  • Καταπολέμησε τη χαλάρωση και απόκτησε σφριγηλό και ελαστικό δέρμα με τη δύναμη των υπερήχων. Το Ultherapy είναι μια μη επεμβατική θεραπεία για γυναίκες στα 40 τους που θέλουν να ανορθώσουν το περίγραμμα του προσώπου τους με την τεχνολογία των υπερήχων, η οποία τονώνει και να ενισχύσει σταδιακά το δέρμα. Αυτή η θεραπεία διεγείρει επίσης την παραγωγή κολλαγόνου, δίνοντας σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ μια πιο σφιχτή, σφριγηλή και ανορθωμένη όψη.
  • Αντιμετώπισε τις ατέλειες με laser και ραδιοσυχνότητες (RF). Σημάδια από ακμή, σακούλες κάτω από τα μάτια, κηλίδες ή και πανάδες μπορούν να διορθωθούν με θεραπείες που αξιοποιούν laser τελευταίας τεχνολογίας αλλά και τις ραδιοσυχνότητες (RF).