Αυτές είναι οι 5 καλύτερες & πιο οικονομικές αντηλιακές πούδρες προσώπου με χρώμα - Κοστίζουν κάτω από 25 ευρώ!

Χαρίζουν κάλυψη και προστασία μαζί!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η σημασία της αντηλιακής προστασίας είναι αναμφισβήτητη για την επιδερμίδα χειμώνα-καλοκαίρι όταν μάλιστα αυτή συνδυάζει και την κάλυψη τότε το όφελος είναι διπλό αφού αφενός θωρακίζεις το δέρμα από τις ακτίνες UVA & UVB και αφετέρου του χαρίζεις μια ομοιόμορφη όψη χωρίς ατέλειες!

Το προϊόν-κλειδί που θα σε βοηθήσει για να το πετύχεις είναι μια αντηλιακή προσώπου με χρώμα σε κόμπακτ μορφή, η οποία χάρη στην εύκολη υφή της απλώνεται πανεύκολα πάνω στην επιδερμίδα σου προσφέροντας κάλυψη, ενώ ακόμη την προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία. Πάρε μια μικρή γεύση από τις πολύτιμες ιδιότητές της επιλέγοντας εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα. (δες και την κρέμα νύχτας που σβήνει καφέ κηλίδες και δυσχρωμίες & είναι καλύτερη από θεραπεία laser)

Βρήκαμε τις 4+1 καλύτερες και πιο οικονομικές αντηλιακές πούδρες προσώπου που κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ

Παρακάτω θα δεις τις πιο value for money αντηλιακές πούδρες που θα σου χαρίσουν κάλυψη και αντηλιακή προστασία.

Compact πούδρα για φυσική ματ κάλυψη & αντηλιακή προστασία, High Protection SPF30, Seventeen, €18,70

Ανθεκτική στο νερό και στην εφίδρωση, η συγκεκριμένη πούδρα προσφέρει τέλεια κάλυψη στην επιδερμίδα μέσα από ένα φυσικό, ματ αποτέλεσμα. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ενώ προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία με SPF30 ενάντια στις UVA και UVB ακτινοβολίες συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην πρόληψη της φωτογήρανσης.

seventeen κόμπακ αντηλιακή πούδρα


Compact makeup, Compact Comfort Texture SPF30, Avene, €19,18 (στα Φαρμακεία)

Πρόκειται για ένα κρεμώδες makeup για το ξηρό και πολύ ξηρό δέρμα, που προσφέρει φυσική κάλυψη. Ακόμη είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα και έχει δείκτη προστασίας SPF30.

avene κόμπακτ αντηλιακή πούδρα

Αντηλιακή πούδρα προσώπου, Photoderm Max Compact SPF50+, Bioderma, €25 (στα Φαρμακεία & σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών)

Σε κόμπακτ μορφή και με 100% ορυκτά φίλτρα η συγκεκριμένη αντηλιακή πούδρα, που χαρίζει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία, έχει μη λιπαρή υφή που δεν κολλάει και εύκολη εφαρμογή. Η συσκευασία περιλαμβάνει ενσωματωμένο καθρέφτη και σφουγγάρι.

bioderma compact αντηλιακή πούδρα

Αντηλιακή πούδρα προσώπου, Oil Free Compact Cream SPF50 Combination/Oily Skin, Youth Lab, €24

Προσφέρει ισχυρή αντιηλιακή προστασία από τη UVA & UVB ηλιακή ακτινοβολία. Η μη λιπαρή σύνθεσή του προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σου ενώ μειώνει την όψη των πόρων του δέρματος. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι χαρίζει μια ματ ομοιόμορφη όψη που παραμένει αναλλοίωτη για ώρες.

αντηλιακή πούδρα youth lab

Αντηλιακή πούδρα, Sun Protection Powder, Sun Kissed SPF15, Tommy G, €16,20

Χαρίζει ομοιομορφία, λάμψη και αντηλιακή όψη στο δέρμα, ενώ παράλληλα το προστατεύει και το φροντίζει. Η μη λιπαρή υφή της, απλώνεται προσφέροντας ματ αποτέλεσμα, ενώ είναι ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα.

αντηλιακή πούδρα tommy g

Το how to της εφαρμογής τους

Χρησιμοποίησε το σφουγγαράκι της συσκευασίας ή ένα απλό σφουγγαράκι -στην περίπτωση που δεν εσωκλείεται- για να πάρεις μικρή ποσότητα από την compact πούδρα. Στη συνέχεια εφάρμοσέ την ομοιόμορφα και με ταμποναριστές κινήσεις με το σφουγγαράκι σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό.