Με αυτό το viral προϊόν με σαλικυλικό οξύ- που κοστίζει κάτω από 25 ευρώ- θα πεις αντίο στα σπυράκια!

Δες ποιο είναι & πού θα το βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Pexels
Pexels

Με κάθε σπυράκι που εμφανίζεται στο πρόσωπό σου σε πιάνει πανικός και αμέσως σκέφτεσαι πώς θα βγεις από το σπίτι; Εάν κάτι από αυτά σου φαίνεται γνώριμο μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις να αισθάνεσαι έτσι γιατί μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό. Αρχικά σκέψου ότι όλα τα σημάδια της ακμής έχουν ημερομηνία λήξης, με απλά λόγια δεν μένουν για πάντα στην επιδερμίδα σου. Παρόλα αυτά για να τα εξαφανίσεις, την ώρα που θέλεις, θα χρειαστείς να επενδύσεις στα κατάλληλα προϊόντα, τα οποία θα εφαρμόσεις τοπικά ή ως θεραπεία προκειμένου να τα αντιμετωπίσεις.

Ψάχνοντας λοιπόν για το ιδανικό προϊόν, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τοπικά ή ως θεραπεία ανακαλύψαμε μέσα από την πλατφόρμα του TikTok το Blemish Defeat’r BHA Spot-Targeting Gel της Fenty Skin, που συγκεντρώνει τις πιο θετικές κριτικές στην κατηγορία του. Και αυτό γιατί σβήνει άμεσα τις ατέλειες από το πρόσωπό σου χωρίς να αφήσει σημάδια που να σου τις θυμίζουν. (δες και την κρέμα νύχτας που σβήνει καφέ κηλίδες και δυσχρωμίες & είναι καλύτερη από θεραπεία laser)

Με αυτό το viral προϊόν με σαλικυλικό οξύ- που κοστίζει κάτω από 25 ευρώ- θα πεις αντίο στα σπυράκια!

Πρόκειται για το Blemish Defeat’r BHA Spot-Targeting Gel της Fenty Skin ένα δραστικό τζελ που καταπολεμά τις ατέλειες και τις κηλίδων με σαλικυλικό οξύ. Συγκεκριμένα, η πολύτιμη σύνθεσή του βελτιώνει την όψη των ατελειών, μειώνει την λιπαρότητα και προστατεύει από τους περιβαλλοντικούς ρύπους, δημιουργώντας τον ιδανικό καμβά για το μακιγιάζ σου.

προϊον κατά της ακμής fenty beauty

Η υπέροχη υφή του, σε μορφή τζελ, στεγνώνει γρήγορα χαρίζοντας ένα ματ τελείωμα χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Σημείωσε ότι η vegan φόρμουλά του- που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και δεν περιέχει άρωμα- είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ενώ ενδείκνυνται για το λιπαρό δέρμα με τάση για ακμή. Θα το βρεις στην τιμή των 24,95 ευρώ στα Sephora.

To how to της σωστής εφαρμογής

Χρησιμοποιείται σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα. Εφάρμοσε απευθείας -τοπικά πάνω στις ατέλειες- χρησιμοποιώντας την κεκλιμένη πλευρά αφήνοντάς να στεγνώσεις το προϊόν πριν προχωρήσεις στην εφαρμογή της κρέμας ή της αντηλιακής σου.