Hydrafacial: Αυτή είναι η καλύτερη-και πιο δημοφιλής για την άνοιξη- μη επεμβατική θεραπεία προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα μετά τα 40!

Μάθε τα πάντα για τη διαδικασία

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Το HydraFacial, είναι μια μη-επεμβατική θεραπεία προσώπου, που συνδυάζει την υδροδερμοαπόξεση με το χημικό peeling, την ενυδάτωση αλλά και την αντιγηραντική προστασία. Διαρκεί λιγότερο από ώρα, ενώ δεν είναι λίγες οι σταρ του Χόλιγουντ, που την έχουν ήδη εμπιστευτεί για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα στο κόκκινο χαλί, και όχι μόνο, χωρίς να καταφύγουν σε ενέσιμα ή και νυστέρι.

Mε τη συγκεκριμένη μέθοδο, που πραγματοποιείται μέσα από 4 στάδια, βελτιώνεις σημαντικά την υφή της επιδερμίδας σου η οποία δείχνει ορατά πιο νεανική και λαμπερή χωρίς ίχνος ερεθισμού. Μάλιστα είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και τέλεια επιλογή εάν είσαι 40+ καθώς τα αποτελέσματά της είναι άμεσα ορατά. (δες και για τη βιταμίνη C, πώς θα την εφαρμόσεις σωστά για να σβήσεις καφέ κηλίδες & πανάδες από την επιδερμίδα σου)

Hydrafacial: Αυτή είναι η καλύτερη -και πιο δημοφιλή για την άνοιξη- μη επεμβατική θεραπεία προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα μετά τα 40!

Η Hydrafacial είναι μια θεραπεία 4 σε 1, που προσφέρει καθαρισμό, απολέπιση, διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας, ενυδάτωση σε βάθος και αντιγηραντική δράση μειώνοντας αισθητά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Σημείωσε ότι είναι ιδανική για τη συγκεκριμένη εποχή μια και θα ανανεώσει το πρόσωπό σου χαρίζοντάς του λάμψη και ζωντάνια.

γυναίκα κάνει θεραπεία προσώπου στο ινστιτούτο
Shutterstock

Τα 4 στάδια της θεραπείας

  • 1ο στάδιο: Η θεραπεία ξεκινά με υδροδερμαπόξεση, που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα, ενώ παράλληλα κάνει έναν καλό καθαρισμό στο πρόσωπό σου προκειμένου να προετοιμαστεί σωστά για τα επόμενα στάδια.
  • 2ο στάδιο. Η ώρα του peeling. Ένα ευεργετικό μείγμα γλυκολικού ή σαλικυλικού οξέος εγχέεται στο δέρμα προκείμενου να αφαιρέσει οτιδήποτε περιττό και να του χαρίσει μια ομοιόμορφη φωτεινή όψη.
  • 3ο στάδιο: Μετά το peeling ακολουθεί η απομάκρυνση του σμήγματος: Για τη συγκεκριμένη διαδικασία χρησιμοποιούνται ειδικές κεφαλές, οι οποίες, καθαρίζουν το δέρμα σε βάθος, απομακρύνοντας το σμήγμα από τους πόρους.
  • 4ο στάδιο: Το τελικό στάδιο της διαδικασίας είναι αφιερωμένο στη βαθιά ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία της επιδερμίδας. Πως γίνεται αυτή; Μέσω ενός σέρουμ εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και πεπτίδια, το οποίο εγχέεται στο δέρμα σου για να σου χαρίσει όλα τα παραπάνω.

Τα πλεονεκτήματά της

  • Είναι ιδανική για γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας.
  • Ενδείκνυται για κάθε τύπο επιδερμίδας.
  • Μπορεί να πραγματοποιηθεί κάθε εποχή, ακόμη και το καλοκαίρι.
  • Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας.
  • Διαρκεί περίπου μισή ώρα.
  • Είναι ανώδυνη και δεν χρειάζεσαι χρόνο για αποθεραπεία.
  • Συνδυάζεται και με άλλες θεραπείες όπως: botox, υαλουρονικό κ.λπ.