Ετοιμάζεσαι για Πάσχα; Αυτή είναι η top μη-επεμβατική θεραπεία προσώπου για νεανική & σφριγηλή επιδερμίδα μετά τα 40 που πρέπει να κάνεις τώρα!

Έτσι θα δείχνεις πιο λαμπερή από ποτέ!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Λίγο πριν το Πάσχα η ανάγκη για μια ανανεωμένη και νεανική επιδερμίδα, χωρίς ατέλειες είναι πιο έντονη από ποτέ! Σε αυτό θα σε βοηθήσει μια από τις πιο αποτελεσματικές μη-επεμβατικές θεραπείες προσώπου, που είναι ιδανική εάν είσαι 40+ και υπόσχεται να σου χαρίσει σφριγηλή όψη μέσα από ένα ανορθωμένο πρόσωπο.

Ο λόγος για τη μη-επεμβατική θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF, μια ανώδυνη και αναίμακτη μέθοδο που χαρίζει σύσφιξη και αναδόμηση στο δέρμα σου μέσα από ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να αλλοιωθούν καθόλου τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. (δες και την hydrafacial, την καλύτερη-και πιο δημοφιλής για την άνοιξη- μη επεμβατική θεραπεία προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα μετά τα 40)

Αυτή είναι η top μη-επεμβατική θεραπεία προσώπου για νεανική & σφριγηλή επιδερμίδα μετά τα 40 που πρέπει να κάνεις πριν το Πάσχα!

Πρόκειται για μία αναίμακτη και ανώδυνη μέθοδο, η οποία διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα να έχεις άμεση ορατή σύσφιξη και αναδόμηση του δέρματος. Με τη μέθοδο των ραδιοσυχνοτήτων μπορείς να βελτιώσεις σημαντικά την απώλεια του οβάλ σχήματος στο πρόσωπο, το διπλό πιγούνι, ενώ ακόμη αντιμετωπίζεται και η χαλάρωση στην περιοχή των ματιών και των χειλιών.

θεραπεία προσώπου με ραδιοσυχνότητες
Shutterstock

Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες;

Πρόκειται για συσκευές ραδιοσυχνοτήτων που παράγουν ραδιοκύματα απολύτως ασφαλή για τον ανθρώπινο οργανισμό. Τα συγκεκριμένα ραδιοκύματα εστιάζουν στα κύτταρα ανεβάζοντας τη θερμοκρασία του δέρματος με αποτέλεσμα να διεγείρουν τους ινοβλάστες των κυττάρων, που παράγουν την ελαστίνη και το κολλαγόνο, τα οποία είναι δομικά συστατικά για ένα υγιές νεανικό δέρμα.

Πόσο διαρκεί & πόσο συχνά πρέπει να επαναλαμβάνεται;

Κατά μέσο όρο η εφαρμογή σε κάθε επίμαχη περιοχή διαρκεί περίπου 10 λεπτά, ενώ συστήνονται περίπου 6-10 συνεδρίες, ανάλογα με το πρόβλημα ανά 15 ημέρες. Σημείωσε ότι η συγκεκριμένη θεραπεία ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος χαρίζοντας ένα σφριγηλό και ανορθωμένο πρόσωπο. Μάλιστα, μπορεί να πραγματοποιηθεί κάθε εποχή αφού δεν επηρεάζεται από τις ακτίνες του ήλιου.

Φυσικά κάθε θεραπεία προσώπου αλλά και σώματος θέλει τον ειδικό της. Εμπιστεύσου λοιπόν το έμπειρο προσωπικό των εξειδικευμένων ιατρείων κοσμετολογίας, Medi Cosmetic όπου θα βρεις τη συγκεκριμένη μέθοδο μαζί με μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών προσώπου και σώματος για άντρες και γυναίκες για να την κάνεις τώρα.