Βρήκαμε τα 5 καλύτερα & πιο οικονομικά αποσμητικά -κοστίζουν κάτω από 3,50 ευρώ- για να μυρίζεις φρεσκάδα όλη ημέρα!

Δες ποια είναι & πόσο κοστίζουν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Mε τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν και την άνοιξη να είναι ήδη εδώ το σίγουρο είναι ότι το αποσμητικό πρέπει να μπει πιο συστηματικά στη ζωή και στην καθημερινή σου φροντίδα για να βάλει φρένο στην εφίδρωση αφού φυσικά περιποιηθεί σωστά την περιοχή της μασχάλης.

Και αυτό γιατί παρότι ο ιδρώτας είναι άοσμος η κακοσμία στην περιοχή της μασχάλης, η οποία μπορεί να οφείλεται σε βακτήρια του δέρματος, στην κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών, στη λήψη φαρμακευτικής αγωγής ή σε μια ορμονική ανισορροπία μπορεί να κάνει την καθημερινότητά του πιο δύσκολη και να σε φέρει σε αμήχανη θέση. Έτσι, ο πιο απλός τρόπος για να τη καταπολεμήσεις δεν είναι άλλος από το κατάλληλο αποσμητικό σώματος. (δες και για την αποτρίχωση στο σπίτι και πώς θα αποφύγεις τους ανεπιθύμητους ερεθισμούς αποκτώντας λείο & απαλό δέρμα)

Βρήκαμε τα 5 καλύτερα & πιο οικονομικά αποσμητικά -κοστίζουν κάτω από 3 ευρώ- για να μυρίζεις φρεσκάδα όλη ημέρα!

Ψάξαμε και βρήκαμε τα 4+1 καλύτερα και πιο value for money αποσμητικά σώματος που θα σε κρατήσουν φρέσκια και δροσερή για ώρες.

Αποσμητικό, Advance Calming Blossom, Dove, €2,94

Eμπλουτισμένο με βιταμίνη B3 το συγκεκριμένο αποσμητικό προσφέρει έως 72 ώρες προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία, αφήνοντας ένα υπέροχο λουλουδάτο άρωμα, που διαρκεί.

αποσμητικό dove



Αποσμητικό, Spray Clay Mineral, bioten, €2,44

Περιέχει 100% φυσικό άργιλο και πρεβιοτικά φυσικής προέλευσης που βοηθούν στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του δέρματος και περιορίζουν τα βακτήρια που προκαλούν την κακοσμία στην περιοχή της μασχάλης. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι χαρίζει ένα μοναδικό φρουτώδες άρωμα με αίσθηση βανίλιας, ενώ η σύνθεσή του δεν αφήνει λευκά σημάδια στο δέρμα.

αποσμητικό bioten

Αποσμητικό σπρέι Talc, Νοxzema, €2,39

Με κλινικά αποδεδειγμένη απαλότητα, τεχνολογία Malodor Control και μοναδικό άρωμα talc, το συγκεκριμένο αποσμητικό αφήνει ένα άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, ενώ παράλληλα ρυθμίζει την εφίδρωση προσφέροντας ή 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Ακόμη, είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα και δεν αφήνει λευκά σημάδια στο δέρμα.

αποσμητικό noxzema


Αποσμητικό, Deo Fresh Cherry Spray, Nivea, €3,31

Me μοναδικό άρωμα κεράσι που αναζωογονεί, το deo fresh cherry προσφέρει 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα αφήνοντας το δέρμα στεγνό και καθαρό.

αποσμητικό nivea


Αποσμητικό σπρέι, Pink Passion, FA, €2,19

Καταπολεμά αποτελεσματικά τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία χαρίζοντας προστασία που διαρκεί έως 48 ώρες. Ακόμη η vegan φόρμουλά του δεν αφήνει σημάδια, ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένη και φιλική προς το δέρμα,

αποσμητικό fa