Morpheus 8: Oι σταρ του Χόλιγουντ «ορκίζονται» σε αυτή την αντιγηραντική θεραπεία προσώπου - και όχι άδικα!

Δες τα πλεονεκτήματά της για την επιδερμίδα σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Celebrities όπως η Kim Kardashian και η Lindsay Lohan πίνουν κυριολεκτικά νερό στο όνομά της για μια σφριγηλή και ανανεωμένη επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι Ο λόγος για τη θεραπεία Μorpheus 8, η οποία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα σημάδια και τις ουλές στο πρόσωπο χαρίζοντας μια ανανεωμένη και αναζωογοημένη όψη.

Η θεραπεία αξιοποιεί τη μέθοδο Fractional RF (ραδιοσυχνότητες), η οποία έχει ενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου και προσφέρει μια νεανική όψη με τον πιο φυσικό τρόπο. (δες και 6 κόλπα για να κάνεις τη ρουτίνα ομορφιάς σου πιο βιώσιμη & φιλική προς το περιβάλλον)

Morpheus 8: Oι σταρ του Χόλιγουντ «ορκίζονται» σε αυτή την αντιγηραντική θεραπεία προσώπου - και όχι άδικα!

Το Morpheus 8 είναι μια πρωτοποριακή συσκευή που διαθέτει πολλές μικρές και λεπτές βελόνες μέσα από τις οποίες διοχετεύονται ραδιοσυχνότητες κάτω από το δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και την κυτταρική αναγέννηση, ενώ ακόμη αναπλάθει το δέρμα που δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό.


γυναίκα κάνει θεραπεία προσώπου
Unsplash

Μάθε περισσότερα για τη διαδικασία

Αρχικά γίνεται ένας καλός καθαρισμός της περιοχής στην οποία πρόκειται να εφαρμοστεί η συσκευή. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής ο γιατρός περνά το Morpheus 8 από όλο το πρόσωπο επιλέγοντας το βάθος των βελονών στο δέρμα, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Κάθε φορά που οι λεπτές βελόνες διεισδύουν στο δέρμα, διοχετεύουν ραδιοσυχνότητες στο σημείο, διεγείροντας τον οργανισμό προκειμένου να ξεκινήσει η παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι, το δέρμα αναπλάθεται φυσικά και ενισχύεται η ανανέωση των κυττάρων. Η θεραπεία είναι σύντομη σε διάρκεια, δεν προκαλεί τραυματισμούς, ενώ ακόμη προσφέρει μια ομοιόμορφη όψη, χωρίς ατέλειες.

Tα πλεονεκτήματά του

  • Αναπλάθε το δέρμα.
  • Ανανεώνει τα κύτταρα.
  • Προσφέρει μια σφριγηλή όψη.
  • Αντιμετωπίζει ουλές από ακμή, και όχι μόνο.
  • Χαρίζει νεανική όψη.
  • Βελτιώνει την υφή στο δέρμα.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστείς & πότε θα δεις αποτελέσματα;

Υπολόγισε 3 - 4 συνεδρίες, οι οποίες καλό είναι να επαναλαμβάνονται κάθε 6-8 εβδομάδες. Σημείωσε ότι τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από λίγες ημέρες, ενώ μετά από 4-6 εβδομάδες, αφού έχεις κάνει τη πρώτη θεραπεία, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο εμφανές πάνω στην επιδερμίδα σου.