Αλάτι & Κυτταρίτιδα: Σταματήστε μόνο να το ενοχοποιείτε... Κάνει και καλό που και που

Αλάτι & Κυτταρίτιδα: Σταματήστε μόνο να το ενοχοποιείτε... Κάνει και καλό που και που
Οι τρεις απαγορευμένες “λευκές” τροφές που ακούμε εδώ και χρόνια από τους γιατρούς είναι το αλάτι, η ζάχαρη και το αλεύρι. Εμείς συμφωνούμε απόλυτα στο ότι καλό είναι να αποφεύγονται από το διατροφολόγιό μας καθώς επιβαρύνουν σημαντικά την υγεία μας.

Το αλάτι συγκεκριμένα έχει ενοχοποιηθεί για κατακράτηση υγρών. Το νάτριο που περιέχει το αλάτι αυξάνει την κατακράτηση, γι' αυτό πρέπει να το αποφύγετε. Διαβάστε παρακάτω:

Τα πράγματα όμως αλλάζουν αν το χρησιμοποιήσετε εξωτερικά στην επιδερμίδα σας. Σε αυτήν την περίπτωση θα μιλήσουμε για τα οφέλη του αλατιού.



Πάρτε ένα μπολ, ρίξτε μέσα χοντρό αλάτι και λίγο από το αγαπημένο σας λάδι (ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, καστορέλαιο κτλ), ανακατέψτε και αλείψτε το σώμα σας με το μείγμα και όση ώρα περιμένετε... συνεχίζετε να διαβάζετε το άρθρο!

Όταν κάνετε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα σας, το αλάτι την κάνει πιο μαλακή και απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες της. Αποτελεί ίσως την ιδανικότερη λύση για σωστή και βαθιά απολέπιση της επιδερμίδας, αφού διώχνει όλα τα νεκρά κύτταρα με απόλυτα φυσικό τρόπο, δίνοντας την δυνατότητα στο δέρμα μας να αναπλάσει έναν καλύτερο ιστό.

Λόγω των κόκκων του προκαλείται υπεραιμία με το μασάζ άρα επιτυγχάνεται και πιο σωστή κυκλοφορία αίματος στον υποδόριο ιστό, πράγμα το οποίο είναι από τα πρώτα βήματα στον αγώνα καταπολέμησης της κυτταρίτιδας.

Επίσης το αλάτι βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας αφού είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα.

Διαβάστε ακόμα στο Youweekly.gr:

Black Mask…Μην υποκύπτετε σε όλες τις νέες τάσεις ομορφιάς. Κρύβουν κινδύνους!

Ραγάδες στο στήθος; Δες εδώ πως θα τις εξαφανίσεις

Μάθε να βάζεις σωστά το άρωμα σου