Τρίψε λάδι και κανέλα στα πόδια σου και θα τρελαθείς - Το σούπερ μείγμα κατά της κυτταρίτιδας

Τέλειο μυστικό ομορφιάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρίψε λάδι και κανέλα στα πόδια σου και θα τρελαθείς - Το σούπερ μείγμα κατά της κυτταρίτιδας

Έχεις ξεμείνει από λεφτά και δεν μπορείς να διαθέσεις άλλα για να αγοράσεις ακριβά προϊόντα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας; Υπάρχουν λοιπόν πολλοί τρόποι για να καταφέρετε να την εξαφανίσετε ή έστω να την μειώσετε από τα σημεία που έχετε το πρόβλημα. Ένας από αυτούς είναι το λάδι και η κανέλα (με την οποία μπορείς να φουσκώσεις και τα χείλη).

Με αυτά τα δυο υλικά και ένα βαζάκι, φτιάχνετε ένα απίστευτο μείγμα, το οποίο για να δείτε αποτέλεσμα πρέπει να το χρησιμοποιείτε όλο το χρόνο και όχι λίγο πριν την παραλία.

Το μείγμα με κανέλα και λάδι για την κυτταρίτιδα

Υλικά

  • 1 γυάλινο βάζο (ιδανικά του λίτρου)
  • ξυλάκια κανέλας (όσο περισσότερα τόσο πιο δυνατό θα είναι το λάδι μας)
  • ελαιόλαδο

Κανέλα και λάδι κατά της κυτταρίτιδας

Οδηγίες

  • Πλένουμε πολύ καλά το γυάλινο βάζο και το σκουπίζουμε πολύ καλά
  • Τοποθετούμε τα ξυλάκια κανέλας και γεμίζουμε με ελαιόλαδο. Κλείνουμε καλά το καπάκι
  • Το αφήνουμε στον ήλιο ή σε ζεστό μέρος (κοντά σε καλοριφέρ) για 3-4 βδομάδες. Ιδανικά το ανακινούμε καθημερινά
  • Μετά το μπάνιο και ιδανικά μετά από απολέπιση, βάζουμε λάδι κανέλας και κάνουμε μασάζ. Με κυκλικές κινήσεις, ανοδικές, σύμφωνα με το λεμφικό μας σύστημα, από κάτω προς τα πάνω. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήσετε ειδικά βουρτσάκια ή τους πήχεις σας (όπως γίνεται το Shiatsu)

Εξαφάνισε την κυτταρίτιδα ανακατεύοντας μαγειρική σόδα κι ένα ακόμη υλικό

Μετά το απίστευτο μυστικό σπιτικό μείγμα που σας αποκαλύψαμε με κύριο συστατικό την μαγειρική σόδα για να πέσει η τρίχα από την ευαίσθητη περιοχή χωρίς να πρέπει να υπομείνετε τον πόνο από το laser (δείτε το μείγμα εδώ) αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ακόμα ένα σωτήριο μυστικό για τώρα το καλοκαιράκι!

Δεν έχει σημασία αν έχεις σώμα μοντέλου ή όχι. Η κυτταρίτιδα «χτυπάει» σε όλες την πόρτα. Είναι ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών που δεν την έχουν και ο μόνιμος εχθρός αυτών που – δυστυχώς- την έχουν εμφανίσει διότι παρά το γεγονός, ότι μπορεί να έχουν προσπαθήσει να την εξαφανίσουν ακολουθώντας αυστηρά υγιεινή διατροφή, πίνοντας άφθονο νερό και κάνοντας γυμναστική, εκείνη πολλές φορές δεν λέει να φύγει από πάνω τους.

Σύμφωνα μάλιστα με στοιχεία 80% των γυναικών αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο αισθητικό θέμα και ανάμεσα σε αυτές πολλές διάσημες, όπως η Κιμ Καρντάσιαν και η Σιένα Μίλερ.

Παρόλα αυτά, η Ναταλία Ρόμπινσον, ειδική στην περιποίηση δέρματος, προτείνει μια οικονομική και αποτελεσματική λύση για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, η οποία δεν έχει να κάνει με αισθητικές επεμβάσεις ή θεραπείες, αλλά απαιτεί τη χρήση δύο προϊόντων από την κουζίνα σου.