Super sleek hair: Πως θα κάνεις μόνη σου το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού!

Τα ίσια μαλλιά κάνουν το δυναμικό τους comeback αυτή τη σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: @oliviaculpo, @vanessahudgens
Instagram: @oliviaculpo, @vanessahudgens

Τα ολόισα, στιλπνά, απαλά και λαμπερά μαλλιά που δεν φριζάρουν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και αποτελούν και αυτό το καλοκαίρι μια ασφαλή και διαχρονική επιλογή που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις!

Απαραίτητο συστατικό; Να είναι καλοφροντισμένα ούτως ώστε με το κατάλληλο φορμάρισμα να δείχνουν όμορφα και υγιή όπου και εάν βρίσκεσαι φέτος το καλοκαίρι! (ανακάλυψε και 7 αξεσουάρ μαλλιών που θα αναβαθμίσουν τα καλοκαιρινά σου beauty looks)

Μυστικά φροντίδας για το απόλυτο super sleek hair

Πριν ξεκινήσεις με το styling των μαλλιών σου εφάρμοσε κατά μήκος τους ένα προστατευτικό προϊόν κατά της θερμότητας των εργαλείων styling, που θα θωρακίσει την τρίχα από τη φθορά. (Δες και πως να διατηρήσεις τα μαλλιά σου υγιή & λαμπερά μαλλιά κάτω από τον ήλιο)

Στη συνέχεια χρησιμοποίησε μια πρέσα μαλλιών με τη βοήθεια της οποίας θα ισιώσεις τούφα-τούφα τα μαλλιά σου για να δημιουργήσεις το υπέροχο αυτό ίσιο εφέ. Για τέλεια φινίρισμα μόλις τελειώσεις με το ίσιωμα εφάρμοσε κατά μήκος των μαλλιών σου μερικές σταγόνες από ένα έλαιο που θα τα κάνει να δείχνουν πιο υγιή και λαμπερά.

Sara Sampaio
Instagram: @sarasampaio

Ενίσχυση εκ των έσω

Εμπλούτισε τη διατροφή σου με ένα ευεργετικό συμπλήρωμα διατροφής που θα θρέψει την τρίχα, ενώ ακόμη θα δώσει όγκο και πυκνότητα στα μαλλιά σου. Έτσι, το hair-look σου θα δείχνουν ακόμη πιο εκθαμβωτικό!

Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις