Summer hair-looks: Ποιά χτενίσματα επιλέγουν οι Ελληνίδες σταρ στην παραλία;

Αυτά είναι τα αγαπημένα τους καλοκαιρινά hairstyles

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Τα σεσουάρ μαλλιών μπαίνουν στο συρτάρι και οι λακ επίσης, ενώ οι μάσκες αναδόμησης έχουν την τιμητική τους... Το καλοκαίρι θέλει ανεμελιά και στα μαλλιά, με επιμελώς ατημέλητα ψηλά σινιόν και χαμηλές αλογοουρές μέχρι εντυπωσιακά beach waves, που συμπληρώνονται από υπέροχα αξεσουάρ. (δες και πως θα κάνεις μόνη σου το super sleek hair, που είναι και το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού)

Κάπως έτσι οι αγαπημένες μας σταρ κάνουν upgrade στο καλοκαιρινό τους beauty look από το πρωί στην παραλία μέχρι την ώρα που δύει ο ήλιος κλέβοντας τις εντυπώσεις και εμείς ξεχωρίσαμε μερικές από τις πιο stylish εμφανίσεις τους για να εμπνευστείς αυτό το καλοκαίρι! (ανακάλυψε και τα καλύτερα αξεσουάρ μαλλιών που θα αναβαθμίσουν τα καλοκαιρινά σου beauty looks)

Tα πιο τέλεια summer hair-looks των σταρ που λατρέψαμε!

Στην παραλία, πάνω στο σκάφος ή σε βραδινή έξοδο, οι αγαπημένες μας celebrities ξέρουν πως να ξεχωρίζουν επιλέγοντας υπέροχα χτενίσματα, που τις συνοδεύουν όλη την ημέρα! Δες μερικά από αυτά...

Ελένη Μενεγάκη

H «ωραία Ελένη» λατρεύει τα ψάθινα αλλά και τα υφασμάτινα καπέλα με μεγάλο γείσο, που συμπληρώνουν μοναδικά τα καλοκαιρινά της looks. Έτσι, πολύ συχνά, η Ελένη Μενεγάκη είτε βρίσκεται στην παραλία, είτε πάνω στο σκάφος -για κοντινές ή μακρινές εξορμήσεις- επιλέγει υπέροχα καπέλα, που την προστατεύουν από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία, ενώ παράλληλα απογειώνουν το μοναδικό της στιλ θυμίζοντάς μας σταρ μιας άλλης εποχής!

Κατερίνα Καινούργιου

Η Katken δεν πειραματίζεται μόνο με το στιλ της αλλά και με το beauty look της! Μάλιστα, ειδικά για το καλοκαίρι, η Κατερίνα Καινούργιου υιοθετεί πολλά και διαφορετικά χτενίσματα με αγαπημένο της το χαμηλό ponytail, που αναδεικνύει μοναδικά τη μαυρισμένη επιδερμίδα της, ενώ παράλληλα προσθέτει έξτρα πόντους στο στιλ της.

Φαίη Σκορδά

Σικάτη και στην παραλία, η πανέμορφη παρουσιάστρια του «Πρωινού μας», Φαίη Σκορδά, φροντίζει να είναι πάντα καλοφροντισμένη και καλοχτενισμένη φορώντας το αγαπημένο της μαγιό. Όσο για το hair-look που επιλέγει συχνά... αυτό δεν είναι άλλο από το χαμηλό σινιόν, που συμπληρώνει με ένα girly scrunchie, το οποίο τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και δίνει μια φινέτσα στο υπόλοιπο look της απογειώνοντας την εμφάνισή της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αν και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στις Κυκλάδες και στον αγαπημένο της προορισμό την Πάρο, η αγαπημένη παρουσιάστρια του «Happy Day», Σταματίνα Τσιμτσιλή, δεν φαίνεται να αφήνει το στιλ της στην τύχη! Έτσι, ως γνήσια λάτρης των αξεσουάρ μαλλιών επιλέγει εντυπωσιακά headbands (στέκες μαλλιών), που συνδυάζει με τα ρούχα αλλά και το μαγιό της, όπως εδώ, κάνοντας το δικό της fashion statement μέσα από matchy- matchy εμφανίσεις.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Καλλίγραμμη και καλογυμνασμένη, η εντυπωσιακή ηθοποιός και παρουσιάστρια, Ντορέττα Παπαδημητρίου, ξέρει πως να ξεχωρίζει και στις διακοπές της δοκιμάζοντας πολλά hair-looks που δένουν τέλεια με το στιλ της! Το ψηλό σινιόν φαίνεται ότι τη συνοδεύει αρκετά συχνά στην παραλία και στις βραδινές της εξόδους αναβαθμίζοντας το total look της!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τα κυματιστά μαλλιά παραλίας είναι το σήμα κατατεθέν της παρουσιάστριας, Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο τιμόνι του «Shopping Star». Μάλιστα, φροντίζει να το υιοθετεί με λίγο αφρό μαλλιών και ένα ρόλερ -χωρίς να χρησιμοποιεί θερμαντικά εργαλεία styling- για να αποφύγει τη φθορά τους, ειδικά το καλοκαίρι.