Golden hour glam: Τώρα το φθινοπωρινό μακιγιάζ αποκτά μια αύρα καλοκαιριού που όλες θέλουμε να αποκτήσουμε!

Δοκίμασε τη νέα hot τάση της σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Chiara Ferragni, Barbara Palvin
Instagram: Chiara Ferragni, Barbara Palvin

Όλες μας θέλουμε να κρατήσουμε κάτι από καλοκαίρι και στο μακιγιάζ μας αυτό το φθινόπωρο. Κάπως έτσι, η τάση του golden hour glam μπαίνει δυναμικά και στις τάσεις της σεζόν για να δημιουργήσουμε υπέροχα και λαμπερά sunkissed makeup looks, που θυμίζουν καλοκαίρι! (δες και το minimal makeup και πως να το υιοθετήσεις με λίγες κινήσεις & τα κατάλληλα προϊόντα)

Η συγκεκριμένη τάση είναι ιδανική για το μακιγιάζ του φθινοπώρου αφού μπορείς να την δοκιμάσεις εύκολα και απλά χρησιμοποιώντας ελάχιστα προϊόντα μακιγιάζ και εργαλεία.

Πως να υιοθετήσεις το Golden hour glam στο φθινοπωρινό σου μακιγιάζ

Οι λαμπερές σκιές, τα τονισμένα ζυγωματικά αλλά και τα glossy χείλη συνθέτουν ένα υπέροχο sunkissed μακιγιάζ που πρωταγωνιστεί και φέτος το φθινόπωρο. Προϊόν-κλειδί; Το bronzer που χαρίζει μια μοναδική αίσθηση του ηλιοκαμένου εφέ στην επιδερμίδα σου.

Alessandra Ambrosio
Instagram: Alessandra Ambrosio

Μυστικό για ξεκούραστο & λαμπερό βλέμμα

Φρόντισε την ευαίσθητη περιοχή των ματιών σου, που θέλει μια στοχευμένη περιποίηση -επειδή είναι πιο λετπή σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπό σου- με μια κρέμα ματιών που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά μαύρους κύκλους και οιδήματα. Με αυτόν τον τρόπο το βλέμμα σου θα δείχνει νεανικό και λαμπερό αναδεικνύοντας το συγκεκριμένο μακιγιάζ.

Δες πως να το πετύχεις