H Selena Gomez με pink milkshake μανικιούρ που είναι ό,τι πιο hot αυτό το φθινόπωρο!

Η νέα εκδοχή του ροζ κάνει θραύση στο χρώμα των νυχιών

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

To ροζ μανικιούρ φαίνεται ότι είναι ένα από τα αγαπημένα για τη δημοφιλή τραγουδίστρια και ηθοποιό, Selena Gomez. Μάλιστα η ίδια δεν χάνει ευκαιρία και πειραματίζεται-σε διάφορες αποχρώσεις του- είτε πρόκειται για μια επίσημη red carpet εμφάνιση είτε απλά για δώσει "τροφή" για σκέψη στους πιστούς της followers στο λογαριασμό της στο Instagram. (δες και τα mocha nails, την hot τάση στο μανικιούρ που θα λατρέψεις φέτος το φθινόπωρο)

Πρόσφατα ο celebrity nail artist, Tom Bachik που επιμελείται, μεταξύ άλλων, και το μανικιούρ της πανέμορφης Selena ανέβασε μια κοντινή φωτογραφία από το υπέροχο φθινοπωρινό μανικιούρ της, σε "pink milkshake" απόχρωση, το οποίο και αυτό φυσικά είχε τη διάσημη υπογραφή του. (Ανακάλυψε και τα προϊόντα που θα απογειώσουν το φθινοπωρινό σου νεσεσέρ)

Θυμίζουμε ότι ο Tom Bachik είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους nail artists στην Αμερική, ενώ στο διάσημο πελατολόγιό του συγκαταλέγονται σταρ όπως η Jennider Lopez και η Kim Kardashian.

Δες το pink milkshake μανικιούρ της Selena Gomez που είναι hot φέτος το φθινόπωρο

Ο nail artist, Tom Bachik επέλεξε για το μανικιούρ της Selena μια απαλή ροζ απόχρωση με λαμπερό τελείωμα, η οποία ήταν τόσο διακριτική που πολλοί θα την χαρακτήριζαν και ως ροζ-nude. Ιδανικό για τη συγκεκριμένη απόχρωση είναι ένα μεσαίο μήκος στα νύχια με στρογγυλεμένες ή ακόμη και τετραγωνισμένες άκρες που αναδεικνύουν μοναδικά την pink milkshake απόχρωση, όπως ακριβώς έγινε και με το μανικιούρ της Selena. Παρόλα αυτά, εάν τα νύχια σου είναι πιο κοντά κα τετραγωνισμένα αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα πρέπει να τη δοκιμάσεις. Και αυτό γιατί στην δική σου περίπτωση το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ακόμη πιο φινετσάτο.

Σημείωσε ότι η ροζ απόχρωση στο χρώμα των νυχιών είναι κλασική και διαχρονική και βγάζει ένα σούπερ girly αποτέλεσμα, που είναι ιδανικό πρωί-βράδυ. Και μην ξεχνάς ότι επιλέγοντας μια απόχρωση παστέλ ή πιο ιριδίζουσα από την παλέτα του ροζ θα σε βοηθήσει να κάνεις εντυπωσιακά twists στο μανικιούρ σου.