Pumpkin Makeup: Το μακιγιάζ που πρωταγωνιστεί στα trends του TikTok & είναι ό,τι πιο hot για το φετινό Halloween!

Αυτό είναι το beauty trend που βλέπουμε συνεχώς στο feed μας.

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Μια ανάσα από το Halloween, που γιορτάζεται παραδοσιακά τη νύχτα της της 31ης Οκτωβρίου και εμείς έχουμε ήδη μπει για τα καλά στο ανάλογο mood ψάχνοντας ιδέες και προτάσεις για το τέλειο makeup. (δες και golden hour glam, το φθινοπωρινό μακιγιάζ με αύρα καλοκαιριού που όλες θέλουμε να αποκτήσουμε)

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη γιορτή ξεκίνησε από την Αμερική, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στη χώρα μας μέσα από events και πάρτι σε Halloween ατμόσφαιρα που σε προσκαλούν να πάρεις μια γεύση από αυτό επιλέγοντας εντυπωσιακές μεταμφιέσεις, και όχι μόνο, τις οποίες φυσικά θα συμπληρώσεις με το ανάλογο μακιγιάζ!

Halloween_makeup
Unsplash

Οι προτάσεις για να συμπληρώσεις το look του Halloween προκειμένου να δώσεις το δικό σου τόνο στη συγκεκριμένη γιορτή είναι πολλές όμως ο φετινός πρωταγωνιστής για ένα μακιγιάζ που θα σε κάνεις να ξεχωρίσεις δεν είναι άλλος από το pumkin makeup, που αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στην πλατφόρμα του TikTok.

Πάρε μια γεύση από τo Pumkin Makeup, που είναι η ιδανική πρόταση για το φετινό Halloween που είναι στα trends του TikTok

Κάν'το με λίγες κινήσεις

  • Ξεκίνα χτίζοντας μια καλή βάση με τη βοήθεια ενός υγρού makeup και ενός concealer για να καλύψεις τυχόν ατέλειες.
  • Στη συνέχεια άπλωσε με ένα μεγάλο πινέλο λίγο ροδακινί ρουζ κατά μήκος των ζυγωματικών σου, ψηλά στους κροτάφους και στη μύτη.
  • Μετά επίλεξε μια ροδακινί σκιά την οποία θα απλώσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο και το καπάκι συμπληρώνοντας με μια λαμπερή σκιά πάνω από αυτήν για έξτρα λάμψη. Μόλις τελειώσεις άπλωσε αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφρίδες για να τονίσεις ακόμη περισσότερο το βλέμμα σου.
  • Περιέγραψε προσεκτικά το σχήμα των χειλιών σου με ένα μολύβι χειλιών και στη συνέχεια εφάρμοσε ένα κραγιόν σε ροδακινί απόχρωση. Μόλις ολοκληρώσεις με την εφαρμογή του εφάρμοσε μια ιδέα από ένα λαμπερό lipgloss σε ροδακινί τόνο και είσαι έτοιμη!