Red alert: To κόκκινο μανικιούρ «τρεντάρει» και αυτό το φθινόπωρο στο TikTok!

Οι Tiktokers ψηφίζουν κόκκινο για το μανικιούρ της σεζόν!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Μετά το tomato makeup, που πρόσφατα είδαμε να γίνεται το απόλυτο trend στο μακιγιάζ της σεζόν μέσα από τη γνωστή πλατφόρμα του TikTok άλλη μια τάση φαίνεται ότι έρχεται ολοταχώς από τις αγαπημένες μας TikTokers, και όχι μόνο, που αυτή τη φορά αφορά στο φθινοπωρινό μανικιούρ! (δες και το tomato makeup, που έχει γίνει ήδη viral στα social media και ποιές σταρ το έχουν ήδη δοκιμάσει)

Ο λόγος για το κόκκινο χρώμα, που πρωταγωνιστεί στο μανικιούρ της σεζόν μέσα από φλογερές ή πιο σκούρες αποχρώσεις-στον τόνο του κρασιού- οι οποίες υπόσχονται να δώσουν ένα εντυπωσιακό εφέ στα νύχια σου. Μάλιστα τη συγκεκριμένη τάση έχουν ήδη δοκιμάσεις, μεταξύ άλλων, celebrities όπως η Megan Fox και η Hailey Bieber δίνοντάς μας το φωτεινό παράδειγμα για να το πως να υιοθετήσουμε τη hot τάση αυτή τη σεζόν.

To κόκκινο μανικιούρ κυριαρχεί στο TikTok αλλά και στα νύχια αυτό το φθινόπωρο

Ο λόγος για το κόκκινο χρώμα, που πρωταγωνιστεί στο μανικιούρ της σεζόν μέσα από φλογερές αποχρώσεις ή πιο σκούρες στον ίδιο τόνo, τύπου wine-red χαρίζοντας στα νύχια σου μια κλασική και διαχρονική απόχρωση, που ταιριάζει πραγματικά σε όλες τις εποχές. Μην ξεχνάς ότι το κόκκινο, σε φωτεινές ή πιο σκούρες αποχρώσεις είναι ένα χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί με κάθε σου outfit, ενώ ακόμη είναι ιδανικό πρωί-βράδυ και για κάθε περίσταση.

Και εάν αναρωτιέσαι σε ποιό σχήμα νυχιών ταιριάζει καλύτερα σου έχουμε την απάντηση... Σε όλα, έτσι, είτε έχεις μακριά νύχια σε οβάλ ή αμυγδαλωτό σχήμα ή πιο κοντά και τετραγωνισμένα το σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα δεν θα σε απογοητεύσει! Σε κάθε περίπτωση καλό είναι πριν το επιλέξεις να φροντίσεις τα νύχια σου αφαιρώντας τυχόν πετσάκια, ενώ αφού περάσεις και το top coat σου ρίξε μερικές σταγόνες από ένα έλαιο για θρέψη προκειμένου να δείχνουν περιποιημένα χωρίς ατέλειες. Με αυτόν τον τρόπο η έντονη αυτή απόχρωση θα αναδειχθεί μοναδικά.

red_nails_fall
Unspslash

Εμπνεύσου από το TikTok