Αυτό το τρικ με το concealer θα κρύψει τους μαύρους κύκλους μετά το hangover- Δες πως να το κάνεις με λίγες κινήσεις

Τα 2 βήματα-κλειδί για ένα φυσικό face lifting

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Εάν νόμιζες ότι το ιδανικό concealer είναι το προϊόν-κλειδί στο μακιγιάζ σου απλώς για να καλύψεις τυχόν ατέλειες όπως: σημάδια ακμής, μαύροι κύκλοι και σακούλες αλλά και για να φωτίσεις το βλέμμα σου, ειδικά μετά από ένα hangover, γράψε λάθος! (ανακάλυψε και 2+1 τρόποι για να εφαρμόσεις το concealer σαν επαγγελματίας)

Και αυτό γιατί πλέον οι εξελιγμένες φόρμουλες των concealers, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορούν να κάνουν ακόμη περισσότερα... και να λειτουργήσουν ακόμη ως ένα μίνι face lift.

Δες το τρικ με το concealer που λειτουργεί σαν να έκανες μίνι face lift

H ανάλαφρη σύνθεση ενός concealer ενδείκνυται για χρήση κάτω από τα βλέφαρα καλύπτοντας μαύρους κύκλους και σακούλες, ενώ παράλληλα προσφέρει άμεση φωτεινότητα στο πρόσωπό σου.

Ακόμη το εύχρηστο απλικατέρ του το κάνει ιδανικό και για να καλύψεις μικρο-ερεθισμούς αλλά και άλλες ατέλειες στο πρόσωπο. Παρόλα αυτά, η χρήση του δεν σταματά εκεί γιατί με λίγες κινήσεις στα κατάλληλα σημεία του προσώπου με τα δάκτυλα ή με ένα ειδικό πινέλο μπορεί να λειτουργήσει και ως μίνι face lift.

woman_hack_concealer
Unsplash

Κάν΄το εύκολα & απλά με 2 κινήσεις

  • Εφάρμοσε μια μικρή κουκκίδα από ένα concealer στην εσωτερική γωνία των ματιών, μια μικρή στην εξωτερική τους γωνία και μια ακόμη στο πλαϊνό μέρος της μύτης.
  • Μόλις τελειώσεις κάνε ένα ήπιο blending με τη βοήθεια των δακτύλων σου ή ενός ειδικού πινέλου και συνέχισε εφαρμόζοντας μια ακόμη μικρή κουκκίδα στις γωνίες των χειλιών σου ταμπονάροντας ελαφρά για να απλωθεί σωστά το concealer. Με αυτόν τον τρόπο το πρόσωπό σου ανορθώνεται σαν να έκανες ένα μίνι face lift.

Εμπνεύσου και από τον τρόπο που το κάνουν οι Tiktokers

Bonus tip

Και μην ξεχνάς! Το βασικό για να το πετύχεις είναι να βρεις την τέλεια απόχρωση, η οποία ιδανικά πρέπει να είναι ένα τόνο πιο φωτεινή από τον τόνο της επιδερμίδας σου. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα, ενώ η επιδερμίδα σου θα δείχνει φρέσκια και νεανική από ποτέ.