Chocolate brown hair: Το σοκολατί χρώμα είναι η τέλεια φθινοπωρινή απόχρωση για τα μαλλιά σου!

Ανακάλυψε την πιο δημοφιλή απόχρωση της σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Babrara Palvin, Alessandra Ambrosio
Instagram: Babrara Palvin, Alessandra Ambrosio

Καστανό ανοιχτό, αποχρώσεις της μόκας αλλά και σοκολατί και καφέ τόνοι έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν στο χρώμα των μαλλιών σου. Οι συγκεκριμένοι τόνοι γλυκαίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου ενώ σε κάποιες περιπτώσεις κλέβουν και λίγα χρόνια χαρίζοντας ένα σικάτο αποτέλεσμα!

Ζεστό και φωτεινό το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών μπορεί να συμπληρωθεί από τεχνικές όπως ombre ή highlights, που θα το φωτίσουν ακόμη περισσότερο. (δες και το cowboy copper, το φλογερό color hair-trend έχει κατακλύσει το TikTok)

Επίλεξε λοιπόν την αγαπημένη σου απόχρωση, που ταιριάζει καλύτερα στον τύπο της επιδερμίδας σου, και δώσε στα μαλλιά σου έναν αέρα ανανέωσης που τόσο έχουν ανάγκη.

Chocolate brown hair... Γιατί να το επιλέξεις το σοκολατί χρώμα για τα μαλλιά σου;

Γιατί είναι αποχρώσεις που βγάζουν ένα σοφιστικέ και σικάτο αποτέλεσμα, ιδανικό για τη σεζόν. Ταιριάζουν τόσο σε σκουρόχρωμες όσο και σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ενώ χαρίζουν ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Jennifer_lopez_chocolate_hair
Instagram: Jennifer Lopez

Πως να το φροντίσεις σωστά

Επένδυσε σε μια εξειδικευμένη σειρά μαλλιών για βαμμένα μαλλιά, η οποία χάρη στα ευεργετικά συστατικά της θα φροντίσει το χρώμα τους διατηρώντας το αναλλοίωτο και για ακόμη περισσότερο χρόνο.

Δες πως να το υιοθετήσεις αλλά και να το διατηρήσεις αναλλοίωτο