Back to the 80s: 3 top τάσεις στο μακιγιάζ έρχονται από τα 80's στο σήμερα και σου δείχνουμε πως να τις υιοθετήσεις!

Η θρυλική δεκαετία που αγαπήσαμε αναβιώνει αυτή τη σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Η σεζόν σε καλεί να κάνεις ένα ταξίδι αστραπή στη δεκαετία του 1980 και να επαναφέρεις τις πιο hot τάσεις του μακιγιάζ από την εμβληματική δεκαετία στο σήμερα με το δικό σου μοναδικό τρόπο. (δες και το golden hour glam, το φθινοπωρινό μακιγιάζ με αύρα καλοκαιριού που όλες θέλουμε να αποκτήσουμε)

Τολμηρό, έντονο και εκκεντρικό -σε κάποιες περιπτώσεις- το μακιγιάζ της δεκαετίας των 80s επανακάμπτει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο μέσα από εντυπωσιακά beauty looks με ένταση στα μάτια και στα χείλη. Δες 3 από τις πιο εμβληματικές τάσεις στο μακιγιάζ που ξεχωρίσαμε...

Οι τάσεις των 80s που έρχονται από το 1980 στο σήμερα!

Ανάδειξε τη rock & glam πλευρά σου υιοθετώντας μια από τις παρακάτω τάσεις: του έντονου ρουζ στα ζυγωματικά, των έντονων σκιών για τα βλέφαρα και των πλούσιων και πυκνών φρυδιών, που ήρθαν για να μείνουν!

Blush fever

Πες ναι στο φωτεινό και έντονο ρουζ στα ζυγωματικά, που προσφέρει μια ροδαλό όψη μέσα από ένα λαμπερό εφέ για όλο το πρόσωπο. Για ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ρουζ σε κρεμώδη υφή, το οποίο θα απλώσεις προσεκτικά στα μάγουλά σου με τα δάκτυλά σου ή με ένα πινέλο ή ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ κάνοντας κυκλικές κινήσεις μέχρι να σβηστεί ομοιόμορφα. Εάν θέλεις πιο έντονο εφέ επανάλαβε την εφαρμογή.

sara_sampaio_pink_flush
Instagram: Sarah Sampaio

Multi-color eye makeup

Οι μπλε και οι πράσινες σκιές έχουν την τιμητική τους εδώ δημιουργώντας εντυπωσιακά makeup look που κλέβουν κυριολεκτικά τις εντυπώσεις. Παρόλα αυτά καλό είναι να επιλέξεις πιο ήπιους τόνους από τη συγκεκριμένη χρωματική παλέτα για να αποφύγεις τυχόν υπερβολές. Σε κάθε περίπτωση εάν τολμήσεις να υιοθετήσεις τη συγκεκριμένη τάση να ξέρεις ότι σίγουρα θα στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Barbara_palvin_eyeshadow
Instagram: Barbara Palvin


Fluffy brows

Τα φυσικά, γεμάτα φρύδια είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της δεκαετίας του 1980 πριν κυριαρχήσουν τα πολύ λεπτά φρύδια σχηματισμένα με μολύβι της δεκαετίας του 1990. Για να τα πετύχεις εφάρμοσε αρχικά κατά μήκος τους ένα ειδικό primer που θα τους δώσει πυκνότητα και μετά άπλωσε μια ιδέα από μια καφέ μάσκαρα φρυδιών για να κάνεις ακόμη πιο έντονο το εφέ.

lily_collins_eyebrow
Instagram: Lily Collins