4+1 makeup για γυναίκες άνω των 40 με τιμές που ξεκινούν από 9,50 ευρώ!

Βρες το κατάλληλο προϊόν για εσένα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Με το πέρασμα του χρόνου οι ανάγκες της επιδερμίδας σου αλλάζουν συνεχώς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το αγαπημένο σου προϊόν φροντίδας που σε κάλυπτε απόλυτα, όταν ήσουν 30, τώρα πλέον μπορεί να μην ανταποκρίνεται στις τωρινές σου ανάγκες. Κάπως έτσι, ψάχνεσαι λίγο περισσότερο και προσπαθείς να βρεις την ευεργετική αυτή σύνθεση που θα δώσει στην επιδερμίδα σου όλα όσα χρειάζεται... (δες και 4 skincare hacks που θα σε βοηθήσουν να λάμψεις λίγο πριν μπει ο χειμώνας)

Εκτός όμως από τη φροντίδα της επιδερμίδας σου με τα κατάλληλα προϊόντα ακόμη και η επιλογή του makeup μπορεί να διαφοροποιηθεί αρκετά, ειδικά όταν αλλάζεις δεκαετία. Έτσι, εάν είσαι 40+ και καταλάβεις ότι πλέον το makeup, που χρησιμοποιείς δεν σου χαρίζει την απαραίτητη κάλυψη που θέλεις ή γενικά ότι δεν σου προσφέρει όλα όσα θα ήθελες μάλλον θα πρέπει να κάνεις εκ νέου μια έρευνα αγοράς για να βρεις εκείνο που σου ταιριάζει καλύτερα.

Αυτά είναι τα 4+1 makeup που είναι ιδανικά για γυναίκες άνω των 40 ετών με τιμές που ξεκινούν από 9,50 ευρώ

Ανακάλυψε το ιδανικό makeup που θα φροντίσει την επιδερμίδα σου, όπως ακριβώς θα έκανε ένα προϊόν περιποίησης, ενώ ακόμη θα καλύψει λεπτές γραμμές, ρυτίδες και άλλες ατέλειες προσφέροντάς σου μια φωτεινή και νεανική όψη.

makeup_woman
Unsplash

5 makeup για νεανική & λαμπερή επιδερμίδα

Υγρό makeup, True Match Nude Plumping Tinted Serum, L'Oreal Paris, €23

Η σύνθεση του με 1% καθαρό υαλουρονικό οξύ ευνδατώνει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα εξασφαλίζει κάλυψη και φυσική λάμψη μέσα από μια νεανική όψη.

lorealparis_makeup

Υγρό makeup, Wonderlight Serum Foundation, Radiant professional make-up, €25

Mε ιδιότητες ορού περιποίησης, το συγκεκριμένο makeup είναι ιδανικό για νεανική όψη. Χάρη στην εξελιγμένη του φόρμουλα εισχωρεί βαθιά στην επιδερμίδα επαναφέροντας στην επιφάνεια τη φωτεινότητα και τη λάμψη της.

radiant_makeup

Υγρό makeup, Even Better Refresh, Hydrating & Repairing makeup, Clinique, €44,95

Eνυδατικό foundation που χαρίζει υψηλή κάλυψη και φυσικό αποτέλεσμα, ενώ λειαίνει και "γεμίζει" για επιδερμίδα που φαίνεται νεότερη.

clinique_makeup

Υγρό foundation, Dewy Skin, Skincare Focus Foundation, Mon Rêve, €9,50

Η skincare σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με shea butter, εκχύλισμα ελαίου από τον σπόρο του καρπουζιού, έλαιο jojoba και υαλουρονικό οξύ χαρίζει άμεση ενυδάτωση στην επιδερμίδα, ενώ ακόμη έχει και αντιγηραντικές ιδιότητες.

monreve_makeup

Υγρό makeup, Studio Radiance High-Coverage Serum Foundation, MAC Cosmetics, €52,01

Προσφέρει άμεσα ενισχυμένη ενυδάτωση για πιο σφριγηλή, λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Ακόμη καλύπτει τους πόρους, τις κοκκινίλες, τις καφέ κηλίδες και τις αφυδατωμένες λεπτές γραμμές.

mac_makeup