Grooming time: Αυτά είναι τα προϊόντα-κλειδί για μια ολοκληρωμένη ανδρική φροντίδα-Που θα τα βρεις & πόσο κοστίζουν;

Η ανδρική περιποίηση ανεβαίνει level!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Patrick Dempsey
Instagram: Patrick Dempsey

Η σωστή ανδρική φροντίδα σε πρόσωπο και σώμα προσφέρει αναζωογόνηση και ευεξία μέσα από μια υγιή όψη. Ανακάλυψε λοιπόν τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου φρέσκια και νεανική χωρίς να προσπαθήσεις πολύ! (δες και 7 τρόπους για να δώσεις στο πρόσωπό σου μια φυσική λάμψη)

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ανδρική επιδερμίδα διαφέρει κατά πολύ από εκείνη των γυναικών, καθώς αρκετές φορές παρουσιάζει ερεθισμούς και κοκκινίλες εξαιτίας του καθημερινού ξυρίσματος. Ακόμη τα επίπεδα τεστοστερόνης ενδέχεται μπορεί να την κάνουν πιο λιπαρή.

Γι' αυτό το λόγο και η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων για την καθημερινή ανδρική περιποίηση πρέπει να είναι στοχευμένη χαρίζοντας την απαραίτητη ενυδάτωση στο δέρμα. Επιπλέον, τα προϊόντα που θα επιλέξεις θα πρέπει να αντιμετωπίζουν και να προλαμβάνουν τα σημάδια του χρόνου βάζοντας παράλληλα φρένο στην περιττή λιπαρότητα.

Patrick Dempsey
Shutterstock: Patrick Dempsey

Grooming time: Τι θα χρειαστείς για μια ολοκληρωμένη ανδρική φροντίδα

Δες τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να είσαι στα καλύτερά σου από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Men's care tip

Τα γένια ανεξάρτητα από το μήκος και την πυκνότητά τους θέλουν ειδική περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας. Γι' αυτό ακόμη και εάν η επίσκεψη στο barber shop αργεί, μην αμελείς το τριμάρισμά τους με ένα ψαλίδι, ενώ παράλληλα φρόντισε να τα κρατήσεις καλά ενυδατωμένα με ένα ειδικό λαδάκι για γένια.
Deva hairdressing by George Kardatos, Instagram: gerogekardatos