Mulled wine-red nails: H chic απόχρωση που όλες επιλέγουν για το μανικιούρ τους τώρα!

Δες τη νέα απόχρωση που κάνει θραύση!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Σε λιγότερο από ένα μήνα έρχεται η ομορφότερη εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα και εμείς ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για να τα γιορτάσουμε! Μετά λοιπόν από τη Black Friday και την Cyber Monday που όλες, λίγο έως πολύ, επιδοθήκαμε σε έξυπνα shopping spree ήρθε η ώρα του μανικιούρ και της επιλογής της κατάλληλης απόχρωσης, που θα μας βοηθήσει να φθάσουμε πιο όμορφες και λαμπερές στη γιορτινή περίοδο. (δες κα το deep red nails, την τάση που θα φέρει τα Χριστούγεννα στο μανικιούρ σου)

Για αυτήν την επιλογή οι ενημερωμένοι beauty influencers αλλά και οι δημοφιλείς TikTokers έχουν ήδη καταλήξει στο χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει στα νύχια, το οποίο δεν είναι άλλο από το mulled wine-red, μια απόχρωση που θυμίζει το ζεστό κρασί και αποτελεί μια κλασική και σικάτη επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη μέχρι τα Χριστούγεννα.

Mulled wine-red nails: Η chic απόχρωση για το χρώμα των νυχιών που όλες κάνουν αυτή τη στιγμή

Στη χρωματική παλέτα του χειμώνα πάντα το κόκκινο αλλά και το σκούρο μπορντό είναι στις top επιλογές για το μανικιούρ της σεζόν, ενώ φέτος έχουν και την τιμητική τους με τη mulled wine-red απόχρωση να κυριαρχεί. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι ιδανικό για το συμπληρώσεις με διάφορα διακοσμητικά μοτίβα προκειμένου να αποκτήσει μια γιορτινή διάσταση, ενώ ακόμη είναι μια ασφαλής επιλογή για ένα pre-Xmas μανικιούρ.

mulled_wine_red_nails
Shutterstock

Έτσι, εάν σκέφτεσαι να κλείσεις ήδη το ραντεβού σου στο αγαπημένο σου nail studio τότε η mulled wine-red είναι σίγουρα η απόχρωση που πρέπει να ζητήσεις οπωσδήποτε από το nail artist που θα επιμεληθεί το μανικιούρ σου.

Insta nails inspo

Παρακάτω σου βρήκαμε μερικές ιδέες για ένα κλασικό mulled wine-red mani ή ακόμη και για ένα πιο γιορτινό για να μπεις στο mood των Χριστουγέννων

Ιδανική για κοντά & τετραγωνισμένα νύχια

Τέλεια και για μακριά νύχια οβάλ ή πιο τετραγωνισμένα

Με χρυσό glitter

Χειμωνιάτικο άγγιγμα

Nail art

Δες και 5 βερνίκια νυχιών στην συγκεκριμένη απόχρωση για να επιλέξεις την αγαπημένη σου