Kitty brunette: Αυτή είναι η τεχνική στο χρώμα των μαλλιών που θα βλέπουμε παντού το 2024!

Το δοκίμασε πρώτη η Selena Gomez

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Μπορεί η ενιαία απόχρωση στο χρώμα των μαλλιών-σε καστανό, ξανθό ή και κόκκινο- να ήταν αλλά και να εξακολουθεί να είναι ο πρωταγωνιστής για το 2023, τα πράγματα όμως δείχνουν να αλλάζουν με τη νέα χρονιά! Έτσι, το 2024 φαίνεται ότι θα μπει δυναμικά, σύμφωνα με τους καλά ενημερωμένους colorists, με ανανεωμένη διάθεση και για το χρώμα στα μαλλιά σου μέσα από μια νέα τεχνική που μόλις γεννήθηκε. (δες και 4 tips για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου)

Ο λόγος για την ολοκαίνουργια τεχνική στο χρώμα των μαλλιών, kitty brunette, η οποία αναμένεται να γίνει το νέο hot trend της επόμενης χρονιάς. Μάλιστα η πρώτη διδάξασα, που δοκίμασε ήδη τη συγκεκριμένη τεχνική δεν είναι άλλη από τη δημοφιλή ηθοποιό, Selena Gomez.

Τι είναι το Kitty brunette και γιατί θα το βλέπουμε παντού μέσα στο 2024;

Η kitty brunette όπως άλλωστε υποδηλώνει και η ίδια η λέξη μιμείται τον μοναδικό συνδυασμό αποχρώσεων, που βλέπουμε συχνά στις τιγρέ γάτες. Αυτό εξάλλου την κάνει και μοναδική στο είδος της καθώς αποχρώσεις του σοκολά, του χρυσού, της καραμέλας και του καφέ παντρεύονται μεταξύ τους με έναν διαφορετικό και ξεχωριστό τρόπο ανάλογα με τα χαρακτηριστικά σου βγάζοντας ένα υπέροχο πολυδιάστατο αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται βάθος και πλούσια υφή στα μαλλιά σου.

kitty_brunette3
Shutterstock

Γιατί να το επιλέξεις;

Εκτός του ότι προσφέρει ένα λαμπερό φινίρισμα στις άκρες των μαλλιών σου αποτελεί παράλληλα μια τεχνική που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση για να διατηρηθεί. Και αυτό γιατί οι πολυ-επίπεδες αποχρώσεις μεγαλώνουν σταδιακά δημιουργώντας ένα φυσικό εφέ για τα μαλλιά σου.

Πώς να το κάνεις

Το κλειδί για να υιοθετήσεις αυτήν την τεχνική είναι συνδυάζοντας αποχρώσεις πού χαρίζουν λάμψη και βάθος στα κατάλληλα σημεία των μαλλιών. Αυτό φυσικά μπορεί να επιτευχθεί μόνο από έναν έμπειρο colorist ο οποίος χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως το baby balayage ή το κλασικό balayage θα δημιουργήσει αυτό το εφέ για τα μαλλιά σου

Δες πως το υιοθέτησε η Selena Gomez
Insta inspo

Tέλειο για μακριά μαλλιά

Ιδανικό για όσες έχουν πολλά φιλαρίσματα

Με ανοιχτόχρωμους τόνους στο στεφάνι