Xmas gift guide: 5 δώρα ομορφιάς κάτω των 20 ευρώ για εσένα & τους αγαπημένους σου!

Γιατί όλοι λατρεύουν τα δώρα Χριστουγέννων

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Η γιορτινή περίοδος έχει ξεκινήσει και επίσημα! Έτσι και εμείς φτιάχνοντας τη δική μας wish list για τα Χριστούγεννα με όλα εκείνα που θέλουμε να δωρίσουμε στους αγαπημένους μας αρχίσαμε τη δική μας έρευνα αγοράς για να βρούμε τα καλύτερα δώρα στις πιο value for money τιμές. (δες και 5 glam παλέτες σκιών με τιμή από 11,99 ευρώ για να πετύχεις το τέλειο γιορτινό μακιγιάζ)

Φυσικά από την πολυπόθητη λίστα μας δεν λείπουν τα προϊόντα ομορφιάς, τα οποία κατέχουν και μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά αλλά και στο μπουντουάρ μας. Κάπως έτσι, τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική εποχή για να κάνουμε τις beauty επενδύσεις μας μια και αυτήν την περίοδο οι περισσότερες εταιρίες καλλυντικών λανσάρουν τα best seller προϊόντα τους σε λαχταριστές συσκευασίες δώρου και μάλιστα σε τιμές στις οποίες θα δυσκολευτούμε να αντισταθούμε.

Xmas gift guide: Βρήκαμε τα 5 καλύτερα value for money δώρα ομορφιάς για εσένα και τους αγαπημένους σου

Οι γιορτινές συσκευασίες των αγαπημένων μας προϊόντων ομορφιάς είναι κάτι παραπάνω από ελκυστικές αυτήν την περίοδο τόσο για το δημιουργικό packaging όσο και για τις value for money τιμές τους. Έτσι, αυτή η εποχή είναι ιδανική για να βρούμε αλλά και για να αποκτήσουμε αρώματα, προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα, σετ μακιγιάζ αλλά και διακοσμητικά κεριά με υπέροχες μυρωδιές, που κλείνονται σε σούπερ γιορτινές συσκευασίες στις πιο ελκυστικές τιμές.

xmas_gifts
Unsplash

Ανακάλυψε τις καλύτερες γιορτινές beauty προτάσεις κάτω των 20 ευρώ

Ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα top gift sets με προϊόντα ομορφιάς που θα αποτελέσουν μοναδικές προτάσεις για δώρα για εσένα και τις κολλητές σου. Πάρε μια γεύση από τα παρακάτω κιτ δώρου, που κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ το καθένα.