Slicked back hair: Δες πως να το αντιγράψεις για να κάνεις τις γιορτινές σου εμφανίσεις και όχι μόνο πιο glam!

Έτσι θα υιοθετήσεις βήμα-βήμα το χτένισμα των 80's

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Izabel Goulart, Romee Strijd
Instagram: Izabel Goulart, Romee Strijd

Με έμπνευση από τη δεκαετία των '80s, το slicked back hair αποτελεί ένα χτένισμα, που πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν για να κάνει τις pre X-mas εμφανίσεις σου ή και τις γιορτινές πιο εντυπωσιακές. Μάλιστα είναι ιδανικό τόσο για μακριά ή μεσαίου μήκος μαλλιά δείχνοντας εξίσου κομψό και σικάτο.

Celebrities και δημοφιλείς influencers έχουν ήδη λατρέψει το συγκεκριμένο hair-look υιοθετώντας το για σούπερ glam εμφανίσεις που κλέβουν κυριολεκτικά την παράσταση. (δες και τις καλύτερες ιδέες & προτάσεις για γιορτινά makeup & hair-looks που θα απογειώσουν τις γιορτινές σου εμφανίσεις)

Γιατί να το επιλέξεις το slicked back hair για τις γιορτινές σου εμφανίσεις

Πρόκειται για ένα hair look, που είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ μπορεί να αναβαθμίσει το total look σου κάνοντάς το πιο elegant για κάθε περίσταση. Μπορείς να κάνεις-ακόμη και εάν δεν είσαι ιδιαίτερα επιδέξια- σε λίγα μόνο βήματα και μάλιστα χωρίς να χρειαστείς πολλά προϊόντα ή εργαλεία styling.

Leonie Hanne
Instagram: Leonie Hanne

To how to για να το υιοθετήσεις εύκολα και απλά σε 3 βήματα

  • Στέγνωσε καλά τα μαλλιά σου με το σεουάρ στον κρύο αέρα με φορά προς τα πίσω.
  • Μόλις τελειώσεις εφάρμοσε λίγο πηλό ή τζελ χτενίζοντας με την ίδια φορά, προς τα πίσω.
  • Για τέλειο φινίρισμα ψέκασε με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών ή εφάρμοσε λίγο σέρουμ.

Και μην ξεχνάς! Μπορεί το τζελ μαλλιών να είναι η τέλεια επιλογή για να δημιουργήσεις το συγκεκριμένο beauty look χτενίζοντας τα μαλλιά σου προς τα πίσω με μια φαρδιά χτένα όμως υπάρχει και το έλαιο μαλλιών που αποτελεί μια καλή εναλλακτική για να πετύχεις αυτό το υπέροχο wet εφέ. Σε κάθε περίπτωση όποιο προϊόν και εάν εφαρμόσεις,-τζελ ή έλαιο φρόντισε να το απλώσεις ξεκινώντας λίγο πιο κάτω από τις ρίζες των μαλλιών σου για να είναι ακόμη πι κομψό και σικάτο.

Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις