Αυτή είναι η αγαπημένη κρέμα προσώπου των millennials που είναι ιδανική για το χειμώνα & κοστίζει κάτω από 3 ευρώ!

Η Cera di Cupra Rosa Cream κάνει comeback από τα 90's

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Εάν υπάρχει κάτι το οποίο οι σημερινοί millennials νοσταλγούν όσο τίποτα άλλο από την δεκαετία των 90's αυτό δεν είναι άλλο από την κρέμα προσώπου, Cera di Cupra Rosa Cream. Πρόκειται για μια ενυδατική και αντιγηραντική κρέμα προσώπου, που ήταν στη βασική ιεροτελεστία περιποίησης των γιαγιάδων τους- και όχι μόνο- με βασικό συστατικό της, το κερί μέλισσας. (δες και πως θα αναπληρώσεις το χαμένο κολλαγόνο από το δέρμα βάζοντας φρένο στη γήρανση της επιδερμίδα σου)

Το συγκεκριμένο προϊόν, που από ό,τι φαίνεται κάνει δυναμικό comeback αυτή τη σεζόν μέσα από τα social media αποτελεί τη must-have κρέμα για τους millennials για δυο λόγους. Ποιοί είναι αυτοί; Η μοναδική της φόρμουλα, η οποία αποτελείται κατά βάση από κερί μέλισσας και η ασύλληπτα χαμηλή τιμή της- στοιχίζει κάτω από 3 ευρώ- που την έχουν κάνει κυριολεκτικά ανάρπαστη για τη φροντίδα του προσώπου!

Ανακάλυψε την αγαπημένη κρέμα προσώπου των millennials που είναι ιδανική και για το χειμώνα!

Η Cera di Cupra Rosa Cream εκτός από την πολύτιμη φόρμουλά της και την προσιτή τιμή της συγκεντρώνει και τις καλύτερες κριτικές στην Amazon με βάση τη σχέση ποιότητας-τιμής. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια αντιγηραντική κρέμα προσώπου, ιδανική για ξηρές επιδερμίδες, με βασικό συστατικό της σύνθεσής της το αγνό κερί μέλισσας, ενώ είναι κατάλληλη και για χειμώνα, οπότε και η επιδερμίδα χρειάζεται έξτρα θρέψη και ενυδάτωση.

woman_snow_skin
Unsplash

Η μοναδική της φόρμουλα που συνδυάζει και άλλα πολύτιμα θρεπτικά και ευεργετικά συστατικά καθυστερεί τα σημάδια του χρόνου, ενώ παράλληλα θωρακίζει το δέρμα από τους εξωτερικούς παράγοντες όπως: το κρύο, ο αέρας ή και οι ακτίνες του ήλιου. Θα τη βρεις σε on-line φαρμακεία με τιμή που ξεκινά από 2,80 ευρώ.

ceradicura