Xmas Gift Sets: Βρήκαμε τις καλύτερες beauty προτάσεις για δώρα Χριστουγέννων με τιμές που ξεκινούν από 14,99 ευρώ!

Δες τα γιορτινά κιτ που επιλέξαμε για εσένα!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή και ετοιμάζεις ήδη τη λίστα με όλα εκείνα που θέλεις να δωρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα για τις γιορτές. Από αυτή τη λίστα φυσικά δεν λείπουν και οι beauty ιδέες και προτάσεις μέσα από μοναδικά gift sets που αυτήν την περίοδο έχουν πραγματικά την τιμητική τους. (δες και 5+1 αρώματα που «μυρίζουν» Χριστούγεννα)

Τώρα μάλιστα είναι και η ιδανική εποχή για να ανακαλύψεις τα καλύτερα κιτ ομορφιάς που τα αγαπημένα σου beauty brand λάνσαραν ειδικά για τα Χριστούγεννα. Ψάξε λοιπόν για υπέροχα σετ με αρώματα, κιτ μακιγιάζ αλλά και μοναδικά sets με προϊόντα φροντίδας για να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει για δώρο Χριστουγέννων και όχι μόνο.

Xmas gift sets guide: Δες τις καλύτερες beauty προτάσεις για δώρα που βρήκαμε!

Κλεισμένα σε λαχταριστές συσκευασίες και φυσικά σε σούπερ ελκυστικές τιμές τα γιορτινά gift sets σε περιμένουν για να τα ξετυλίξεις. Εμείς για να σε διευκολύνουμε κάναμε μια μικρή έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε μερικά από τα καλύτερα κιτ ομορφιάς για να διαλέξεις.

xmas_gifts
Unsplash

5+1 σετ δώρου που πρέπει να αποκτήσεις φέτος τα Χριστούγεννα

Κιτ δώρου που περιλαμβάνει μια σκιά ματιών σε μορφή stick που διαρκεί, μάσκαρα για όγκο και eyeliner σε μια κομψή θήκη, Holiday Première Gorgeous Eyes Gift Set, Kiko Milano, €24,99

kikomilano_set

Μια μοναδική συλλογή από τα αγαπημένα crackers σε γιορτινές συσκευασίες, Surprise Firecrackers Collection, L'Occitane, €29

loccitane

Σετ με πέντε πιο iconic gourmand αρωματικές δημιουργίες σε μίνι συσκευασία, Μini Discovery Sample Set "The Narcotics", Kilian Paris, €26

kilianparis-set

Σετ δώρου, που περιέχει 1 κραγιόν + 1 βερνίκι σε κόκκινη απόχρωση για ένα διαχρονικό εορταστικό look, The Future Is Yours Red, Sephora Collection, €14,99 (στα Sephora)

sephora collection


Σετ δώρου για εκθαμβωτικές βλεφαρίδες, BANGin Lash Fest Mascara Gift Set, Benefit Cosmetics, €20,95 (στα Sephora)

benefit


Kit Eye Care Set με προϊόντα φροντίδας για τα μάτια χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης, Good for Vegan, Sephora Collection, €16,99 (στα Sephora)

sephora_kit