Αυτή η πούδρα προσώπου μειώνει τους πόρους & σβήνει τις λεπτές γραμμές ενώ έχει και τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία της!

Αυτή η πούδρα είναι μοναδική στο είδος της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Αν είσαι από εκείνες που αποφεύγουν τη χρήση της πούδρας τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξεις γνώμη. Και αυτό γιατί υπάρχει μια πούδρα προσώπου, που εκτός του ότι έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες κριτικές στο είδος της από όσες την έχουν ήδη δοκιμάσει επιπλέον χαρίζει εντελώς φυσικό αποτέλεσμα μειώνοντας τους πόρους και εξαφανίζοντας τις λεπτές γραμμές από την επιδερμίδα σου. (δες και ποιο είναι το φρούτο που ενισχύει και τονώνει τον οργανισμό και χαρίζει απίστευτα λαμπερό δέρμα)

Ο λόγος για την πούδρα Amazing Base Loose Mineral Powder της Jane Iredale, η οποία χαρίζει χάρη στην ευεργετική της σύνθεση προφέρει κάλυψη και ομοιομορφία μειώνοντας τυχόν ερυθρότητα και ερεθισμούς από το πρόσωπό σου.

Δες την πούδρα προσώπου που μειώνει πόρους και λεπτές γραμμές, ενώ συγκεντρώνει και τις καλύτερες κριτικές

Πρόκειται για πούδρα που προσφέρει μέτρια κάλυψη και αντηλιακή προστασία ευρέως φάσματος SPF 20/15, ενώ είναι και ανθεκτική στο νερό. Δεν είναι τυχαίο που όσοι έχουν ήδη δοκιμάσει την Amazing Base Loose Mineral Powder της Jane Iredale την έχουν κυριολεκτικά λατρέψει για την καλυπτικότητά της αλλά και για το γεγονός ότι αφήνει ένα φυσικό εφέ στο δέρμα σου μειώνοντας πόρους και λεπτές γραμμές. Ακόμη, είναι κατάλληλη για επιδερμίδες με τάση ακμής καθώς δεν ερεθίζει το δέρμα.

woman_powder
Unsplash

Μάθε περισσότερα για την πούδρα

Η Αmazing Base Loose Mineral Powder από τη Jane Iredale είναι στην πραγματικότητα ένα προϊόν 4 σε 1 που είναι βάση, concealer, πούδρα και αντηλιακό μαζί. Τα πολύτιμα συστατικά της προσφέρουν μια φυσική όψη στο δέρμα σου μέσα από ένα λαμπερό αποτέλεσμα, ενώ ακόμη χαρίζει αντηλιακή προστασία SPF20 και είναι ανθεκτική στο νερό μέχρι και 40 λεπτά.

jean_iredale

Συγκεκριμένα, προσφέρει τέλεια κάλυψη σε κοκκινίλες και καφέ σημάδια, ενώ ακόμη είναι ιδανική για όσες υποφέρουν από δερματικά προβλήματα όπως έκζεμα και ροδόχρους ακμή. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι δεν περιέχει παράγωγα πετρελαίου, talc, χημικές βαφές και parabens