Festive Updos: Ιδέες & προτάσεις για υπέροχα γιορτινά σινιόν που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!

Mε αυτά τα προϊόντα θα πετύχεις το απόλυτο σινιόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Olivia Palermo, Chiara Ferragni
Instagram: Olivia Palermo, Chiara Ferragni

Τα χαμηλά και στιλιζαρισμένα σινιόν ήταν και είναι μια κλασική και διαχρονική επιλογή για ένα κομψό hair-look που θα σε συνοδέψει στις γιορτινές σου εμφανίσεις.(δες κα την κρέμα προσώπου που θα σε κάνει να είσαι φρέσκια και λαμπερή & φέτος τα Χριστούγεννα)

Και αυτό γιατί είναι πολύ εύκολο να το υιοθετήσεις, χωρίς να είσαι ιδιαίτερα επιδέξια ενώ ακόμη θα χρειαστείς ελάχιστα προϊόντα φροντίδας και styling μαλλιών. Πάρε μια γεύση από τα χτενίσματα που έχουν υιοθετήσει οι αγαπημένες μας influencers και τόλμησέ τα και εσύ μια μια εντυπωσιακή γιορτινή εμφάνιση, που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Πως να απογειώσεις το Festive Updo σου για μια σούπερ γιορτινή εμφάνιση

Για να κάνεις τις εμφανίσεις σου ακόμη πιο εντυπωσιακές μπορείς να προσθέσεις στο σινιόν σου ένα κομψό αξεσουάρ μαλλιών, όπως ένα κλιπ μαλλιών ή ένα χτενάκι με στρας. Επίσης, φέτος είναι μεγάλη τάση στα αξεσουάρ μαλλιών οι φιόγκοι και οι κορδέλες που είναι το απόλυτο must για σούπερ χτενίσματα. Έτσι, το σινιόν σου θα αποκτήσει μια γιορτινή πινελιά.

sarasampaio_hair
Instagram: Sara Samapio

Μην αμελείς τη φροντίδα

Όποιο χτένισμα και εάν επιλέξεις δώσε βάση στην περιποίηση των μαλλιών σου με τα κατάλληλα προϊόντα που θα τα φροντίσουν σωστά. Με αυτόν τον τρόπο το γιορτινό σινιόν σου θα αναδειχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με αυτά τα προϊόντα θα υιοθετήσεις το πιο γιορτινό σινιόν