Smokey eye look: H ένταση στο βλέμμα είναι ο πρωταγωνιστής για ένα glam γιορτινό μακιγιάζ & φέτος!

Μάθε γιατί αλλά και πως να το υιοθετήσεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart
Instagram: Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart

H ένταση στα βλέφαρα είναι η ιδανική πρόταση για σούπερ εντυπωσιακά party looks που θα στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω σου και φέτος τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, το smokey eye look επανακάμπτει αυτή τη σεζόν για να κάνει τα γιορτινά beauty looks ακόμη πιο glam. (δες και 5 glam παλέτες σκιών με τιμή από 11,99 ευρώ για να πετύχεις το τέλειο γιορτινό μακιγιάζ)

Δώσε λοιπόν την ανάλογη έμφαση στο βλέμμα αφήνοντας χείλη και ζυγωματικά σε πιο ήπιους και διακριτικούς τόνους, κατά προτίμηση στις αποχρώσεις της γης και το σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίσεις

Πως να δώσεις ένταση στο βλέμμα μέσα από ένα smokey eye look που θα εντυπωσιάσει!

Εφάρμοσε σε όλο το κινητό βλέφαρο και το καπάκι ένα primer ματιών για να διατηρηθεί το μακιγιάζ στα μάτια αναλλοίωτο για ώρες. Στη συνέχεια με ένα μαύρο μολύβι ματιών τόνισε τα πάνω και κάτω βλέφαρα και μετά άπλωσε μια σκιά σε σκούρα γκρι απόχρωση σχηματίζοντας ένα έντονο smokey eye εφέ στην εξωτερική τους γωνία. Για να το αναδείξεις ακόμη περισσότερο άπλωσε αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες με κινήσεις ζιγκ-ζακ.

elsa_hosk_smokeye
Instagram: Elsa Hosk

«Χτίσε» την τέλεια βάση

Απαραίτητη προϋπόθεση για να δημιουργήσεις το συγκεκριμένο beauty look είναι η σωστή βάση, την οποία θα «χτίσεις» με τη βοήθεια ενός υγρού ματ makeup, που θα καλύψει κάθε ατέλεια χαρίζοντας σου ομοιομορφία σε όλο το πρόσωπο.

Αυτά θα χρειαστείς για να το πετύχεις