Peach fuzz: Πως να υιοθετήσεις το χρώμα της Pantone για το 2024 στο μακιγιάζ & στο μανικιούρ σου!

Ανακάλυψε την hot απόχρωση της χρονιάς

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η εταιρία Pantone έκανε τη δική επιλογή και πρόβλεψη σε ό,τι αφορά στο χρώμα του 2024 που θα δούμε να πρωταγωνιστεί σχεδόν παντού. Και ενώ όλοι το 2023 μιλούσαν για το Viva Magenta φέτος η απόχρωση που αναμένεται να κυριαρχήσει δεν είναι άλλη από την Peach Fuzz. (δες και τα 5 κουρέματα που θα βλέπουμε συνέχεια μέσα στο 2024)

Η ομάδα του Color Institute της Pantone κατέληξε σε αυτό το χρώμα αφού προηγουμένως συγκέντρωσε τις καλύτερες προτάσεις από τα ντεφιλέ των πιο γνωστών Οίκων μόδας αλλά και τις πιο hot επιλογές επωνύμων και influencers στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο.

Peach Fuzz: Το χρώμα για το 2024 μπαίνει δυναμικά στη ζωή μας δίνοντας μια ζεστασιά στο μακιγιάζ και στο μανικιούρ μας

Η συγκεκριμένη απόχρωση σε ροδακινί τόνο είναι ζεστή και πολύ εύκολη για να την προσαρμόσεις στην καθημερινή σου γκαρνταρόμπα, στο μακιγιάζ αλλά και μανικούρ σου. Μάλιστα ούτως ή άλλως αποτελεί βασικό συστατικό για το μακιγιάζ σου αφού είναι μια από τις κλασικές και διαχρονικές αποχρώσεις για ρουζ. Ακόμη αποτελεί μια safe επιλογή για τα χείλη μια και βγάζει ένα κομψό αποτέλεσμα, που συνδυάζεται εύκολα με κάθε σου outfit.

Πάρε μια γεύση από ένα peach fuzz makeup


Pefect nail inspo

Φυσικά η συγκεκριμένη απόχρωση δεν περιορίζεται μόνο στο μακιγιάζ του καθώς μπορείς να την αξιοποιήσεις και για να δημιουργήσεις ένα φινετσάτο μανικιούρ που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου. Δες μερικές ιδέες για να εμπνευστείς.


Σημείωσε ότι η Beyoncé, η Zoë Kravitz και η Rihanna ήταν μεταξύ των σταρ που βοήθησαν στη δημιουργία της τάσης του Peach Fuzz- επιλέγοντάς το για πολλές red-carpet εμφανίσεις τους που έγιναν και viral.

Ωστόσο, δεν χρειάζεσαι να περπατήσεις στο κόκκινο χαλί για να φορέσεις το συγκεκριμένο χρώμα. Και αυτό γιατί είναι η πιο εύκολη απόχρωση για να αντικαταστήσεις οτιδήποτε ουδέτερο ή λευκό στην ντουλάπα σου ή να δημιουργήσεις ένα διαφορετικό μίνιμαλ και ζεστό μακιγιάζ ή και μανικιούρ.

Η Leatrice Eisman, Executive Director του Ινστιτούτου της Pantone, δήλωσε χαρακτηριστικά : «Επιλέξαμε ένα χρώμα που ακτινοβολεί ζεστασιά και μοντέρνα κομψότητα. Μια απόχρωση που αποπνέει συμπόνια γεφυρώνοντας αβίαστα το νεανικό με το διαχρονικό».