Trend alert: 5 hot τάσεις στο μακιγιάζ για τις οποίες θα μιλούν όλοι το 2024!

Δες ποιές είναι και πως να τις υιοθετήσεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram:  Hailey Bieber, Taylor Hill
Instagram: Hailey Bieber, Taylor Hill

H γιορτινή σεζόν έκλεισε πανηγυρικά και με τις χαμηλές θερμοκρασίες να έχουν ήδη γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας. Κάπως έτσι έχουμε μπει πλέον και στο ανάλογο mood ψάχνοντας τα πιο hot makeup trends που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν και θα κάνουν τις χειμωνιάτικες ημέρες και νύχτες μας να ξεχωρίζουν. (δες και πως να διατηρήσεις τα μαλλιά σου υγιή & λαμπερά το χειμώνα με 2 must-have προϊόντα)

Και εάν αναρωτιέσαι ποιες τάσεις πρέπει να ακολουθήσεις παρακάτω σου έχουμε την απάντηση μέσα από 5 beauty trends που θα δούμε παντού μέσα στο 2024, τα οποία μάλιστα προτείνουν και οι επαγγελματίες.

4+1 τάσεις στο μακιγιάζ που θα βλέπεις παντού το 2024

Μακιγιάζ σε frosty αποχρώσεις, φλογεροί τόνοι στα χείλη, έμφαση στο βλέμμα με eyeliner, ροζ χρώμα σε βλέφαρα, χείλη και ζυγωματικά και μακιγιάζ με πινελιές λάμψης είναι μερικοί μόνο από τους πρωταγωνιστές για το μακιγιάζ της σεζόν.

Frosty makeup

Οι ψυχρές frosty αποχρώσεις στα βλέφαρα που τονίζονται από μερικές πινελιές λάμψης στο πρόσωπο είναι το τέλειο combo για ένα μακιγιάζ που ταιριάζει τέλεια με το κρύο του χειμώνα. Συμπλήρωσέ το με απαλούς ροζ τόνους σε ζυγωματικά και χείλη και έχεις τον τέλειο συνδυασμό.


Red fever

To κόκκινο φλογερό χρώμα στα χείλη αποτελεί τη must-have επιλογή για ένα εντυπωσιακό beauty look, ειδικά τώρα που πλησιάζει και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μην ξεχνάς ότι είναι μια κλασική και διαχρονική επιλογή που προσθέτει και έξτρα πόντους στο στιλ σου.


A touch of pink

Το συγκεκριμένο makeup trend σε ροζ τόνους χαρίζει μια σοφιστικέ πινελιά στο μακιγιάζ σου δίνοντας έμφαση στη δομή του προσώπου αλλά και στα χαρακτηριστικά σου. Απαραίτητη προϋπόθεση; Η τέλεια βάση μακιγιάζ που θα το αναδείξει μοναδικά.


Statement Eyeliner

H ένταση στο βλέμμα πρωταγωνιστεί στο μακιγιάζ του χειμώνα. Ιδανικό εργαλείο-κλειδί για να την πετύχεις είναι το μαύρο υγρό eyeliner με το οποίο θα τονίσεις γραμμικά τα βλέφαρα τονίζοντάς τα με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα.


Luminous minimal

To μίνιμαλ μακιγιάζ δεν χρειάζεται να είναι βαρετό, ειδικά εάν προσθέσεις μερικές πινελιές λάμψης στα βλέφαρα, τα ζυγωματικά και τα χείλη! Με αυτόν τον τρόπο θα μεταμορφωθεί σε ένα λαμπερό makeup που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου.