Liquid Hair: To hot sleek hair-trend της Jessica Chastain έκλεψε τις εντυπώσεις στα φετινά βραβεία Emmy!

Aνακάλυψε την τάση που έρχεται πάλι στο προσκήνιο

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Photo by Gilbert Flores/ Getty Images/Ideal Image
Photo by Gilbert Flores/ Getty Images/Ideal Image

Γνωστό ως Liquid Hair ή Glass Hair, το συγκεκριμένο hair-trend που είδαμε να πρωταγωνιστεί το 2023 φαίνεται ότι επανακάμπει δυναμικά φέτος και μάλιστα πάνω στο red-carpet των πρόσφατων βραβείων Emmy., που έγιναν στις 15/01 στο Λος Άντζελες.

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε η εντυπωσιακή εμφάνιση της χολιγουντιανής ηθοποιού, Jessica Chastain, η οποία δεν δίστασε να το υιοθετήσει για να συμπληρώσει το εκθαμβωτικό της look πάνω στο κόκκινο χαλί της ετήσιας τελετής απονομής των συγκεκριμένων βραβείων. (δες και τη Selena Gomez με κραγιόν έμπνευση πάνω στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy 2024)

Το sleek hair-trend της Jessica Chastain που έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της στα Emmy Awards 2024

Η κούκλα ηθοποιός, Jessica Chastain, περπάτησε πιο λαμπερή από ποτέ στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy 2024 φορώντας μια εμβληματική vintage δημιουργία του Οίκου Gucci, την οποία συμπλήρωσε μοναδικά με το σούπερ sleek και λαμπερό hair-look της, που ανέδειξε μοναδικά το φλογερό χρώμα στα μαλλιά της.

jessicachastain_hair-emmy
Photo by Neilson Barnard/Getty Images/Ideal Image

To Liquid hair που υιοθέτησε είναι στην πραγματικότητα, ένα ίσιο και λαμπερό χτένισμα με τα μακριά της μαλλιά να πέφτουν αβίαστα κάτω από τους ώμους και να δείχνουν λεία και υγιή αιχμαλωτίζοντας φυσικά το φως.

Μάθε περισσότερα για το hair-look της σταρ

Το χτένισμα της δημοφιλούς ηθοποιού, επιμελήθηκε ο αγαπημένος της hair stylist της, Renato Campora, ο οποίος χρησιμοποίησε προϊόντα της σειράς Hair Rituel από τη Sisley Paris προκειμένου να πετύχει το συγκεκριμένο hair-look. Μάλιστα βασικό προϊόν για τη δημιουργία αυτού του λαμπερού hair-look ήταν το έλαιο μαλλιών, Precious Hair Care Oil Glossiness & Nutrition από το συγκεκριμένο brand.

Σημείωσε ότι το συγκεκριμένο hair-trend ήταν κυρίαρχο και στα ντεφιλέ των πιο γνωστών σχεδιαστών μόδας για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 όπου το Liquid hair πρωταγωνιστούσε σε διάφορες εκδοχές: από το wet look στον Οίκο Valentino, στο κομψό updo στο show της Victoria Beckham μέχρι στο semi-updo στο catwalk του Οίκου Givenchy.