Με αυτή τη μάσκαρα που κοστίζει κάτω από 5 ευρώ θα αποκτήσεις εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων!

Δες που θα τη βρεις & πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Το εφέ των ψεύτικων βλεφαρίδων δεν θέλει κόπο μόνο τρόπο! Σε αυτά θα σε βοηθήσουν τα κατάλληλα προϊόντα και εργαλεία για να το πετύχεις και να απογειώσεις το μακιγιάζ σου. Ένα από αυτά φυσικά είναι και η κατάλληλη μάσκαρα που μπορεί να δώσει αυτό το εφέ. (δες και την Kylie Jenner που λάνσαρε το πρώτο της makeup & τρέλανε τους φανατικούς της followers)

Και εάν αναρωτιέσαι ποια μπορεί να είναι αυτή σου έχουμε την απάντηση που έρχεται απευθείας από την Amazon, όπου η μάσκαρα Lash Princess False Lash Mascara της Essence φαίνεται ότι είναι top στην κατηγορία της συγκεντρώνοντας τα καλύτερα σχόλια και κριτικές από όλους όσοι την έχουν χρησιμοποιήσει. Όσο για το βασικό χαρακτηριστικό της; Το ότι χαρίζει εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων.

Πως η συγκεκριμένη μάσκαρα δίνει ένα εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων;

Τόσο η μοναδική της πλούσια σύνθεση που αγκαλιάζει μία-μία τις βλεφαρίδες σου όσο και το ιδιαίτερο σχήμα στο βουρτσάκι της, αποτελούν τα σημεία-κλειδί που την κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία της. Και αυτό γιατί προσφέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με λίγες μόνο στρώσεις που μοιάζει σαν να τοποθέτησες ψεύτικες βλεφαρίδες-αυτό άλλωστε ισχυρίζονται και οι χρήστες της. Σε όλα αυτά φυσικά προστίθεται και η σούπερ τιμή της, κάτω από 5 ευρώ, που την κάνει ακόμη πιο ελκυστική για τις περισσότερες από εμάς.

woman_applying_mascara
Shutterstock

Μάθε περισσότερα για τη Lash Princess False Lash Mascara

Πρόκειται για μια μάσκαρα για όγκο με κωνικό βουρτσάκι, που χαρίζει άμεσα εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων. Ειδικότερα, χάρη στο ειδικό, κωνικό σε σχήμα βουρτσάκι της προσφέρει σούπερ εντυπωσιακές βλεφαρίδες με όγκο, μήκος και καμπυλότητα. Όσο για τη συσκευασία της... αυτή είναι διακοσμημένη με ένα υπέροχο βραδινό φόρεμα στο χρώμα του μαύρου και της μέντας. Σε όλα αυτά πρόσθεσε την μοναδική της σύνθεσή της χωρίς parabens, άρωμα και οινόπνευμα και χωρίς έλαια, που την κάνουν ακόμη πιο φιλική για την επιδερμίδα σου. Θα το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών στην τιμή των 4,19 ευρώ.

lash_effect_essence