Μανικιούρ- ταρταρούγα: Το nail trend που επιστρέφει δυναμικά στα νύχια το 2024!

Δες την τάση που κάνει comeback

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

To animal print φαίνεται ότι έχει την τιμητική του αυτή τη στιγμή τουλάχιστον στον πλανήτη της μόδας. Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο Instagram αλλά και στο TikTok για να διαπιστώσεις ότι το leopard print είναι μια hot τάση για το 2024 που βλέπουμε να φιγουράρει παντού: από τα leopard jeans, τα παλτό, τα φορέματα μέχρι και τα αξεσουάρ της σεζόν. (δες και τα coquette , την τελευταία εμμονή στο Tiktok που κάνει ήδη θραύση στο μανικιούρ του χειμώνα)

Ωστόσο όταν η τάση αυτή δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορο τον πλανήτη της ομορφιάς, όπου και εκεί μπαίνει δυναμικά μέσα από ένα διαφορετικό animal print, που δείχνει ότι έχει πλέον τη δική του δυναμική. Ο λόγος για το μανικιούρ με μοτίβο ταρταρούγα που θα δούμε πολύ στα νύχια μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

Μανικιούρ ταρταρούγα: Μια τάση στα νύχια που επιστρέφει από τα παλιά για να πρωταγωνιστήσει το 2024!

Τι είναι όμως το μανικιούρ-ταρταρούγα; Πρόκειται για ένα animal print μοτίβο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ως print σε vintage γυαλιά ηλίου ή ακόμη και σε άλλα ρετρό αξεσουάρ μόδας.

Η πρώτη διδάξασα δεν ήταν άλλη από την Hailey Bieber, η οποία ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο εθεάθη με το συγκεκριμένο μοτίβο στα νύχια της, το οποίο κυριολεκτικά και αποθέωσε. Η συνέχεια μάλιστα δεν άργησε να έρθει όταν η δημοφιλής celebrity nail artist, Betina Goldstein, έδωσε τη δική της πινελιά στο ξεχασμένο αυτό μανικιούρ.

tartargouga_manicure
Instagram: Salonsdirect

Γιατί να το επιλέξεις;

Είναι μια διακριτική εκδοχή του animal print που ταιριάζει πολύ ως μοτίβο ακόμη και για το καθημερινό σου μανικιούρ. Μάλιστα οι γήινοι τόνοι του συμπληρώνουν ιδανικά την χειμερινή σου γκαρνταρόμπα και μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με κάθε του outift. Σημείωσε ότι το συγκεκριμένο μοτίβο μπορεί να υιοθετηθεί από όλα τα σχήματα και μήκη στα νύχια βγάζοντας ένα εντυπωσιακό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα που σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!

Πάρε μια μικρή έμπνευση από τις παρακάτω εκδοχές του και δοκίμασέ το!

Classic tortoiseshell nail design


Dark-tone tortoiseshell nails


Modern touch


Short & cute


Ttortoiseshell nails with a twist