H Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με ombre μανικιούρ & ρίχνει το Instagram!

Δες το mani που επίλεξε

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

H δημοφιλής influencer, Χριστίνα Μπόμπα, αποφάσισε να πει αντίο στο φλογερό κόκκινο χρώμα που είχε υιοθετήσει πρόσφατα για το μανικιούρ της και να τολμήσει μια νέα τεχνική για τα νύχια της, την οποία μάλιστα επανέφερε ξανά στο προσκήνιο.

Ο λόγος για το ombre μανικιούρ, που ολοένα και περισσότερες τον τελευταίο καιρό δοκιμάζουν για ένα υπέροχο mani στα νύχια τους. Ο λόγος; Φυσικά η διαφορετικότητα αλλά και η ανάγκη της να υιοθετήσει μια νέα τάση, ως γνήσια trendsetter και να τη δείξει στους αγαπημένους της followers μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. (δες και το μανικιούρ- ταρταρούγα, tο nail trend που επιστρέφει δυναμικά στα νύχια το 2024)

Χριστίνα Μπόμπα: Με αυτό το ombre μανικιούρ έκανε για μια ακόμη φορά αίσθηση & ξετρέλανε τους followers της στο Instagram!

Η κούκλα influncer και επιχειρηματίας, παρά το βαρύ της επαγγελματικό πρόγραμμα αλλά και την ενασχόλησή της με τις δίδυμες κόρες της κατάφερε να ξεκλέψει λίγο από τον πολύτιμο χρόνο της για να ανανεώσει το μανικιούρ της.

Έτσι επισκέφθηκε το αγαπημένο της nail salon όπου εκεί οι ειδικοί εκεί αφαίρεσαν το έντονο χρώμα από τα νύχια της και με ιδιαίτερη επιδεξιότητα δημιούργησαν αυτό το υπέροχο εφέ στα νύχια της σε μια soft εκδοχή. Για να την πετύχουν επέλεξαν ένα απαλό ημιδιάφανο ροζ βερνίκι, το οποίο άπλωσαν ως βάση καθώς και μια μεταλλική γκρι απόχρωση με την οποία δημιούργησαν το ombré αυτό look.

chrisboba_mani
Instagram

Πως να το υιοθετήσεις κατ' οίκον

Η πιο γνωστή τεχνική για να υιοθετήσεις το ombre μανικιούρ στο σπίτι είναι με τη βοήθεια από ένα ειδικό σφουγγαράκι μακιγιάζ, κατά προτίμηση το τριγωνικό μαζί με τις αποχρώσεις από τα αγαπημένα σου βερνίκια, ανάλογα με το εφέ που θέλεις να δημιουργήσεις.

Αφού περάσεις το χρώμα της βάσης στα νύχια σου, εφάρμοσε ένα σελοτέιπ γύρω από τα πετσάκια για να μην τα βάψεις. Τώρα πάρε το σφουγγαράκι και άπλωσε πάνω σε αυτό σε γραμμές τα χρώματα που θέλεις για να δημιουργήσεις το ombre εφέ της αρεσκείας σου. Μόλις τελειώσεις τοποθέτησέ το πάνω στο κάθε νύχι για να αφήσει το αποτύπωμά του. Στην περίπτωση που δεν είσαι ιδιαίτερα επιδέξια καλό είναι να επισκεφθείς το nail salon σου όπου εκεί οι nail artist θα σου προτείνουν το ombre που σου ταιριάζει μέσα από μια εύκολη εφαρμογή.