Snow nails: Η χειμωνιάτικη τάση στα νύχια για ένα «χιονισμένο» μανικιούρ!

Μπες στο frosty mood της σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
InstagramL tessa.lyn.nails
InstagramL tessa.lyn.nails

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες να χτυπούν κόκκινο όπως είναι φυσικό όλες μας αναζητούμε το ιδανικό μανικιούρ που θα μας βάλει στο αντίστοιχο mood για να αισθανθούμε ακόμη πιο cosy αυτό το χειμώνα.

Μάλιστα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε από το να φέρουμε αυτήν την frosty διάθεση και στα νύχια μας μέσα από μοναδικά χειμωνιάτικα μοτίβα, που θα μας χαρίσουν το πιο «παγωμένο» mani. (δες τη Χριστίνα Μπόμπα που ποζάρει με ombre μανικιούρ & ρίχνει το Instagram)

Snow nails: Με αυτές τις προτάσεις θα υιοθετήσεις το τέλειο «χιονισμένο» μανικιούρ!

Εμπνευσμένα από τα χιόνια και τις κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα τα παρακάτω μανικιούρ θα φέρουν την πιο frosty διάθεση στα νύχια σου. Πάρε μια μικρή γεύση και τόλμησέ τα...

Snowflakes nails

Επίλεξε μια nude βάση για το μανικιούρ σου, την οποία θα συμπληρώσεις με σχέδια από νιφάδες χιονιού. Το συγκεκριμένο μανικιούρ είναι ιδανικό τόσο για οβάλ νύχια όσο και για τετράγωνα και τετραγωνισμένα.

Winter white

To total white manicure είναι η ιδανική πρόταση για ένα χειμωνιάτικο μανικιούρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Σημείωσε ότι ταιριάζει με κάθε σου outfit!


Snowball mani

Εάν λατρεύεις το γαλλικό μανικιούρ τώρα είναι η ιδανική εποχή για να το υιοθετήσεις με ένα twist από νιφάδες χιονιού στο τελείωμά του. H τέλεια πρόταση για ένα διακριτικό και σικάτο χειμωνιάτικο μανικιούρ.

Winter sparkles

Πρόσθεσε στα νύχια σου ένα ιδιαίτερο μοτίβο μέσα από ένα ombre εφέ με νιφάδες χιονιού. Το κοντράστ ανάμεσα στα δυο χρώματα nude και γαλάζιο είναι ιδανική για να το αναδείξει.


Glam & frosty

Συμπλήρωσε το λευκό μανικιούρ με ένα glam φινίρισμα που θα χαρίσει στα νύχια σου ένα εντυπωσιακό εφέ στα νύχια σου. Η τέλεια winter πρόταση!


Moonlight touch

Πρόσθεσε στο μανικιούρ σου ένα ιδιαίτερο μοτίβο που θα τους χαρίσει μια έξτρα λάμψη. Απαραίτητη προϋπόθεση; Μια λαμπερή βάση που θα το τονίσει ακόμη περισσότερο.