Celebrities – και όχι μόνο- «ορκίζονται» σε αυτό το best seller νερό καθαρισμού για το ντεμακιγιάζ τους που κοστίζει μόλις 16 ευρώ!

Δες που θα το βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Η τραγουδίστρια Selena Gomez και η ηθοποιός Drew Barrymore είναι μερικές μόνο από τις σταρ, και όχι μόνο, που εμπιστεύονται φανατικά αυτό το νερό καθαρισμού καθώς αφήνει το δέρμα τους λείο και απαλό απαλλαγμένο από τα υπολείμματα του μακιγιάζ και χωρίς μάλιστα να αφήνει ίχνος ερεθισμού.

Ο λόγος για το Sensibio H2O Micellar Water της Bioderma, ένα βραβευμένο best-seller προϊόν που καταπραΰνει, καθαρίζει και απομακρύνει από την επιδερμίδα το μακιγιάζ και τους ρύπους από το εξωτερικό περιβάλλον. (δες και τον ορό νύχτας - που έχει και τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία του - θα αποκτήσεις ομοιόμορφο & φωτεινό δέρμα χωρίς κηλίδες)

Μάθε περισσότερα για best seller νερό καθαρισμού που εμπιστεύονται και οι celebrities

Τόσο η Selena Gomez όσο και η Drew Barrymore, η Ashley Graham και η Lucy Hale χρησιμοποιούν αυτό το value-for-money νερό καθαρισμού μαζί με χιλιάδες άλλες γυναίκες στον κόσμο, που δεν το αλλάζουν με τίποτα, ενώ αποτελεί το must-have στην ρουτίνα ομορφιάς τους. Και αυτό γιατί καθαρίζει με λίγες κινήσεις το πρόσωπό τους χωρίς ωστόσο να δημιουργεί κανέναν ερεθισμό.

Το Sensibio H2O Micellar Water της Bioderma είναι για ένα νερό καθαρισμού και ντεμακιγιάζ, το οποίο είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδα και ιδανικό για το ευαίσθητο δέρμα. Αποτελείται από μικκύλια με εξαιρετικές ιδιότητες καθαρισμού και αφαίρεσης του μακιγιάζ.

biodema_micellaire

Ακόμη, διατηρεί τη φυσική προστατευτική μεμβράνη του δέρματος, ενώ ο ειδικός σχεδιασμός του -με φυσιολογικό pH περίπου 5,5- σέβεται και τη βιολογική του ισορροπία προκειμένου να έχεις μια υγιή όψη. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι καταπραΰνει και αποτρέπει τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες, που μπορεί να δημιουργηθούν από τη διαδικασία του καθαρισμού. Θα το βρεις στην τιμή των 16 ευρώ τα 500ml σε φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Πως εφαρμόζεται...

Εμπότισε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ με το νερό καθαρισμού και στη συνέχεια καθάρισε απαλά με κυκλικές κινήσεις το πρόσωπο και τα μάτια σου. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.