Wispy bangs: Το hot κούρεμα με αφέλειες που θα βλέπουμε παντού το 2024 - Ταιριάζει σε όλες & κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου!

Δες γιατί πρέπει να υιοθετήσεις τώρα τη συγκεκριμένη τάση

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Jenna Ortega
Instagram: Jenna Ortega

Οι αφέλειες επανακάμπτουν δυναμικά αυτή τη σεζόν-μέσα από μια νέα εκδοχή τους, τις wispy bangs- και γίνονται ένα από τα πολλά υποσχόμενα hair-trend που από ό,τι φαίνεται θα βλέπουμε παντού φέτος.

Δεν είναι τυχαίο που ήδη celebrities όπως η Jenna Ortega, η Taylor Hill αλλά και η εντυπωσιακή Emily Ratajkowski έχουν ήδη τολμήσει τη συγκεκριμένη τάση στα μαλλιά, η οποία έδωσε μια φρέσκια νότα στο hair-look τους. (δες και το liquid hair, τo hot sleek hair-trend της Jessica Chastain έκλεψε τις εντυπώσεις στα φετινά βραβεία Emmy)

Wispy bangs: Οι stylish αφέλειες που θα βλέπουμε παντού το 2024

Πρόκειται για ένα κομψό και φινετσάτο κούρεμα με αφέλειες που μοιάζουν με φράντζα, οι οποίες πλαισιώνουν μοναδικά το πρόσωπο προσθέτοντας έξτρα όγκο, κίνηση αλλά και ζωντάνια στα μαλλιά σου. Είναι ιδανικό για τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά καθώς τους δίνει έξτρα πυκνότητα, ενώ ενδείκνυται και για σπαστά η σγουρά μαλλιά μια και τους δίνει πιο συγκεκριμένη δομή.


Οι συγκεκριμένες αφέλειες (wispy bangs) είναι κατά βάση μακριές σε μήκος γεγονός που επιτρέπει να χωριστούν στη μέση δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό εφέ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Ακόμη το συγκεκριμένο κούρεμα μπορεί να υιοθετηθεί τόσο από κοντά και μεσαίου μήκος μαλλιά όσο και από πιο μακριά το ίδιο εύκολα δίνοντας ένα ανάλαφρο κούρεμα με κίνηση, για το οποίο δεν θα χρειαστείς πολύ ώρα για να το φορμάρεις.


Γιατί να το επιλέξεις;

Γιατί το συγκεκριμένο κούρεμα, που έχει ως βασικό χαρακτηριστικό του τις μακριές αφέλειες αυτό αποτελεί μια ασφαλή επιλογή που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από το σχήμα του προσώπου τους. Ακόμη κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου δίνοντας μια μοντέρνα πινελιά στο hair-look σου.. Έτσι, ακόμη και εάν διστάζεις να το τολμήσεις αυτό από μόνο του είναι ένα καλό επιχείρημα για να το υιοθετήσεις άφοβα.

Wispy bangs inspo

Cooper touch

Short & edgy


Long & stylish


Wispy with a twist