Γιατί όλο το TikTok μιλά γι' αυτό το καθαριστικό λάδι που αφαιρεί επιτόπου τα μαύρα στίγματα από την επιδερμίδα σου;

Δες που θα το βρεις και πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Με βασικό συστατικό της φόρμουλάς του, το εκχύλισμα από φύλλα heartleaf, το συγκεκριμένο καθαριστικό σε μορφή ελαίου, ρυθμίζει και εξισορροπεί την παραγωγή λιπαρότητας στο δέρμα βάζοντας τέλος στα μαύρα στίγματα της λιπαρής και μεικτής επιδερμίδας. (δες και 7 τρόποι για να αναπληρώσεις φυσικά το κολλαγόνο στο δέρμα σου & να διατηρήσεις το πρόσωπό σου νεανικό)

Ο λόγος για το Anua Heartleaf Pore Control Cleansing Oil ένα πολύτιμο λάδι καθαρισμού, που έχει κάνει ήδη θραύση στο TikTok για την αποτελεσματικότητά του ενάντια στα μαύρα στίγματα, ενώ ακόμη διατηρεί τα φυσικά επίπεδα υγρασίας στο δέρμα σου γεγονός που το κάνει ιδανικό ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Μάθε περισσότερα για το καθαριστικό λάδι που είναι viral στο TikTok γιατί αφαιρεί αποτελεσματικά τα μαύρα στίγματα από το πρόσωπό σου!

Το Anua Heartleaf Pore Control Cleansing Oil είναι ένα καθαριστικό έλαιο ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας, ενώ ακόμη ενδείκνυται για μεικτά και λιπαρά δέρματα. Η μη φαγεσωρογόνο σύνθεσή του με μείγμα θρεπτικών φυτικών ελαίων, συμπεριλαμβανομένων ελαίων jojoba, ελιάς και σπόρων σταφυλιού, καθαρίζει απαλά το δέρμα απομακρύνοντας τους ρύπους, τα μαύρα στίγματα και τα υπολείμματα του μακιγιάζ από την επιφάνειά του αφήνοντας την επιδερμίδα σου αναζωογονημένη και ενυδατωμένη.

anua_cleansingoil

Σημείωσε ότι η ευεργετική του φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με το καταπραϋντικό εκχύλισμα heartleaf, το οποίο διασφαλίζει ότι οι ερεθισμοί κρατούνται μακριά από την επιδερμίδα σου αφήνοντας το δέρμα σου να αναπνέει. Τέλος, το συγκεκριμένο καθαριστικό βοηθά και στην αντιμετώπιση των κηλίδων, προκειμένου να αποκτήσεις μια καθαρή και υγιή επιδερμίδα, χωρίς ατέλειες. Θα το βρεις online στην τιμή των 31,40 ευρώ.

Πως χρησιμοποιείται...

Άπλωσε μια μικρή ποσότητα από το λάδι -πιέζοντας 2-3 φορές την αντλία του- σε στεγνά χέρια και κάνε απαλό μασάζ σε στεγνό πρόσωπο. Στη συνέχεια πρόσθεσε μερικές σταγόνες χλιαρό νερό και κάνε ένα ελαφρύ μασάζ για ένα επιπλέον λεπτό ή μέχρι το λάδι να μετατραπεί σε γαλάκτωμα. Τελειώνοντας ξέπλυνε καλά με χλιαρό νερό ταμπονάροντας το δέρμα σου απαλά με μια βαμβακερή πετσέτα.

Δες και το viral βίντεο που έχει κάνει θραύση στο TikTok με 2,6 εκατομμύρια προβολές!