7 έξυπνα beauty hacks για το μακιγιάζ-από επαγγελματίες- που θα σου αλλάξουν τη ζωή!

Είναι εύκολα και πρακτικά

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Κάποια tricks αλλά και έξυπνες τεχνικές σίγουρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο μακιγιάζ σου και κυριολεκτικά να σου αλλάξουν τη ζωή. (δες και το κραγιόν που κοστίζει κάτω από 3 ευρώ & απλώνεται καλύτερα και από ένα πιο ακριβό)

Εμείς βρήκαμε μερικά από αυτά, που συστήνουν και οι επαγγελματίες του χώρου, τα οποία μπορείς να εφαρμόσεις εύκολα στην καθημερινότητά σου, χωρίς να προσπαθήσεις πολύ προκειμένου να κάνεις τη διαδικασία του μακιγιάζ παιχνιδάκι!

6+1 makeup hacks που θα αλλάξουν τη ζωή σου & θα βελτιώσουν και το μακιγιάζ σου

  • Eφάρμοσε λίγη πούδρα πάνω στις βλεφαρίδες σου. Αφού απλώσεις μια στρώση από την αγαπημένη σου μάσκαρα πέρασε μια ιδέα από μια διάφανη πούδρα πάνω στις βλεφαρίδες σου για έξτρα όγκο και πυκνότητα. Στη συνέχεια εφάρμοσε μια δεύτερη ή και τρίτη στρώση και αμέσως θα δεις διαφορά.

beautyhacks
Unsplash

  • Άπλωσε σωστά το concealer κάτω από τα μάτια. Αντί να τοποθετήσεις τελείες από ένα concealer κάτω από τα βλέφαρα σχημάτισε ένα ανάποδο τρίγωνο και μετά με ένα ειδικό πινέλο κάνε το απαραίτητο blending. Με αυτόν τον τρόπο θα καμουφλάρεις τους μαύρους κύκλους και θα φωτίσεις καλύτερα το βλέμμα σου.
  • Φρέσκαρε τη σύνθεση της μάσκαρα. Στην περίπτωση που έχει κάνει κόμπους πρόσθεσε μερικές σταγόνες από ένα αλατούχο διάλυμα και ανάμειξέ το με το βουρτσάκι της συσκευασίας. Έτσι, θα δώσεις έξτρα παράταση και διάρκεια στο προϊόν σου.
  • Χρησιμοποίησε σκιά αντί για eyeliner στα βλέφαρα. Βύθισε ένα ειδικό πινέλο με τριγωνικό τελείωμα σε λίγο νερό και μετά εφάρμοσε μια ιδέα από τη σκιά σύριζα στα πάνω βλέφαρα.
  • Εφάρμοσε ένα λευκό ή nude μολύβι στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων. Με αυτόν τον τρόπο θα δείχνουν πιο μεγάλα και πιο φωτεινά.
  • Δημιούργησε τη δική σου ενυδατική με χρώμα. Άπλωσε στην παλάμη σου ισόποση ποσότητα ενυδατικής και ανάμειξέ την με ίδια ποσότητα από το υγρό σου makeup. Έτσι, θα δημιουργήσεις θα ανάλαφρη tinted cream, που μπορείς να εφαρμόζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.
  • Βούρτσισε τα φρύδια σου με μια λακ ή ένα τζελ μαλλιών. Χρησιμοποίησε μια καθαρή οδοντόβουρτσα στην οποία θα τοποθετήσεις το τζελ ή τη λακ σου και με τη βοήθειά του χτένισε τα φρύδια σου.