Navy blue nails: Η hot απόχρωση στα νύχια που θα βλέπεις παντού όλο το Φεβρουάριο!

Αυτή είναι η νέα τάση στο μανικιούρ

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Paintedbyjools
Instagram: Paintedbyjools

Όταν σκέφτεσαι το μανικιούρ αυτής της σεζόν σίγουρα σου έρχονται στο μυαλό αποχρώσεις του κόκκινου, το μπορντό, του μαύρου ή του baby pink. Παρόλα αυτά, όσο και εάν αυτά τα χρώματα είναι από τους πρωταγωνιστές για το μανικιούρ του χειμώνα ένα νέο hot trend φαίνεται ότι ξεπροβάλλει σιγά-σιγά.

Ο λόγος για τη navy blue απόχρωση, ένα κλασικό και διαχρονικό χρώμα στα νύχια, που αν το είχες ξεχάσει για λίγο φαίνεται ότι είναι το ιδανικό, ειδικά γι' αυτήν την περίοδο. Δεν είναι τυχαίο που πολλές σταρ και influencers, όπως το έχουν ήδη τιμήσει για το μανικιούρ τους. (δες και το snow nails, τη χειμωνιάτικη τάση στα νύχια για ένα «χιονισμένο» μανικιούρ)

Navy blue nails: Αυτή είναι η καυτή τάση για το μανικιούρ που θα βλέπεις παντού όλο το Φεβρουάριο

Η σκούρα μπλε απόχρωση του navy blue είναι ιδανική για να δώσει ένα διακριτικό και κλασικό χρώμα στα νύχια, ενώ συμπληρώνει την ουδέτερη γκαρνταρόμπα χαρίζοντας μια μοντέρνα πινελιά στο total look σου. Εάν θέλεις να δοκιμάσεις το κομψό αυτό χρώμα στα νύχια σου πάρε όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι από τις παρακάτω εκδοχές που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις την τάση του navy blue nails με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Chic & classic

H navy blue απόχρωση πιο κομψή από ποτέ δείχνει τέλεια σε κοντά και τετραγωνισμένα νύχια.

Sophisticated

Tόλμησε την υπέροχη αυτή απόχρωση επιλέγοντας ένα βερνίκι νυχιών που θα σου δώσει ένα λαμπερό φινίρισμα. Είναι ιδανική τόσο για κοντά και τετραγωνισμένα νύχια όσο και για μακριά με οβάλ σχήμα.


Navy french tip

Εάν λατρεύεις το nude μανικιούρ αλλά θέλεις να δοκιμάσεις αυτή την τάση μπορείς να υιοθετήσεις το παρακάτω μανικιούρ, που θα δώσει μια navy blue πινελιά στα νύχια σου.


Touch of gold

H συγκεκριμένη απόχρωση συμπληρώνεται ιδανικά από ένα χρυσαφένιο tip στο τελείωμα των νυχιών.

Milky way

Συνδύασε ένα γαλακτερό βερνίκι νυχιών με μια πινελιά από ένα μπλε βερνίκι για το τελείωμα των νυχιών σου.